G4Media.ro

Româncă arestată la Roma, după ce ar fi șantajat un manager de…

Sursa: La Stampa

Româncă arestată la Roma, după ce ar fi șantajat un manager de la televiziunea publică italiană RAI/ Femeia l-ar fi amenințat că-i va ucide pisicile/ Cei doi s-ar fi cunoscut pe un site de întâlniri pentru adulți

O româncă de 30 de ani a fost arestată de poliția italiană, coordonată de Parchetul din Roma, după ce a șantajat un manager de la televiziunea publică RAI, în vârstă de 66 de ani, căruia i-a cerut 100.000 de euro, transmite La Stampa, citată de Rador.

Femeia l-ar fi insultat în mod repetat pe bărbat, amenințându-l că îi va ucide pisicile, apoi ar fi încercat să îi ceară ajutor, sub pretextul: „Fă ceva, mafia vrea să mă omoare”. Cei doi s-au cunoscut pe un site de întâlniri pentru adulți. După primele întâlniri plătite într-un apartament din Labaro, bărbatul s-a îndrăgostit de fată care, pe lângă remunerarea serviciilor sexuale, a început să facă cereri de tot felul.

Tânăra de 30 de ani ar fi început să inventeze scuză după scuză, inclusiv o plată de 5.000 de euro pentru a organiza înmormântarea surorii sale, până când, pentru a-l speria pe bărbat și a-l obliga să-și deschidă portofelul, a adus în discuție o presupusă organizație criminală care o dorea moartă.

Apoi, a amenințat cu sinuciderea. Bărbatul a denunțat-o, iar tânăra de 30 de ani a fost arestată de polițiștii de la secția de poliție Viminale, pe 6 septembrie. Ulterior, arestarea a fost validată de judecătorul de instrucție.

Sursa: La Stampa/ Rador/ Traducerea: Oana Avram

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Femeia traia in lumea filmelor… Si-a inchipuit ca nenea ala isi iubea pisicile atat de mult, incat si-ar fi dat si camasa de pe el pt ele… Plus ca scenariile ei sunt de copila de 14 ani. Normal ca un manager de televiziune este mai destept decat una care are doar scoala vietii si a dat-o pe mana politiei.

    • in romanica, militia ar fi zis ca femeia nu prezinta nici un pericol si l-ar fi amendat pe barbat.