G4Media.ro

Rockerii suedezi de la Sabaton concertează, luni, la Arenele Romane

sursa foto: Facebook/ Sabaton

Rockerii suedezi de la Sabaton concertează, luni, la Arenele Romane

Rockerii suedezi de la Sabaton concertează, luni, la Arenele Romane din Capitală, în cadrul turneului „The Tour to End All Tours”, conform Agerpres.

Din setlistul concertului nu vor lipsi melodii precum „Ghost Division”, „The Red Baron”, „The Attack of the Dead Men”, „Soldier of Heaven”, „Swedish Pagans”, „To Hell and Back” sau „Masters of the World”.

În deschiderea concertului Sabaton de la Bucureşti, pe scenă va urca trupa Dynazty, care vin tot din Suedia şi abordează un Power Metal cu influenţe de Hard/Heavy pe alocuri.

Spectatorii vor putea intra în spaţiul de la Arenele Romane începând cu ora 18,30, iar trupa Dynazty va concerta de la 19,30.

Trupa Sabaton îşi va începe show-ul la ora 21,00. Concertul – care trebuia să aibă loc în 2020 – va avea loc în aer liber.

Pentru biletele „cu loc”, accesul se face doar prin parc, prin lateralele arenei. Pentru biletele de pe teren, accesul se face pe la porţile din parc ale Arenelor Romane. Biletele oferă participanţilor acces doar în categoriile în care şi-au cumpărat bilet.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de agenţii de securitate.

Este interzis accesul cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele, aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie.

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii informează că vor fi folosite lumini puternice, ce pot afecta persoanele epileptice.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ce sens au virgulele din titlu? Și altele