G4Media.ro

Roberto Baggio, jefuit în vila sa, în timpul meciului Italia-Spania / Fostul…

Sursa foto: Roberto Baggio

Roberto Baggio, jefuit în vila sa, în timpul meciului Italia-Spania / Fostul fotbalist a fost bătut și sechestrat împreună cu familia sa timp de 40 de minute

Fostul fotbalist Roberto Baggio și familia sa au fost victimele unui jaf violent joi seară, în timp ce urmăreau meciul Italia-Spania, din cadrul Campionatului European de fotbal, anunță Corriere della Sera.

Coșmarul pentru jucătorul de 57 de ani a început în jurul orei 22.00, ora locală, atunci când cel puțin cinci persoane, toate înarmate, au pătruns în vila fotbalistului din Altavilla Vicentina, o localitate lângă Padova, în nord-estul Italiei.

De îndată ce hoții au intrat în casă, Baggio a încercat să se confrunte cu unul dintre ei, iar după o luptă foarte scurtă, hoțul l-a lovit în frunte cu un pistol, provocându-i o rană adâncă, apoi fostul fotbalist și familia sa au fost închiși într-o cameră.

Între timp, infractorii au răscolit fiecare cameră, furând ceasuri, bijuterii și bani. Încă nu este posibil să se cuantifice suma furată de la fotbalist. Când Baggio și-a dat seama că hoții au plecat, a spart ușa și a chemat carabinierii.

Au intervenit militarii de la compania din Vicenza. Baggio a fost dus la spital.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...