G4Media.ro

Robert Negoiţă spune că ”foarte probabil” va fi candidatul PSD pentru un…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Robert Negoiţă spune că ”foarte probabil” va fi candidatul PSD pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3 și că s-au purtat discuții pentru revenirea sa în partid

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat, joi, că ”foarte probabil” va fi candidatul PSD pentru un nou mandat la primăria de sector, transmite Agerpres.

El a precizat, la postul Digi 24, că probabil va reveni în PSD. „Nu este o chestiune în care să decid eu. Am avut discuţiile, când se va întâmpla asta nu este o chestiune care să ţină de mine neapărat (…) Noi colaborăm deja (…) avem sprijin din partea grupului PSD din Consiliul Local”, a afirmat Robert Negoiţă.

De asemenea, Negoiţă a fost dacă reprezintă o idee bună candidaturile comune ale PSD cu PNL.”Nu am făcut o analiză, dar cred că oamenii maturi găsesc soluţii, am speranţa că avem de-a face cu această categorie de oameni”, a răspuns Robert Negoiţă.

Totodată, el a reiterat că nu va candida la Primăria Capitalei. „Soluţia nu este să merg eu la Primăria Generală, ci soluţia este că atribuţiile care pot fi preluate de sectoare trebuie transmise de la Primăria Generală la sectoare, pentru că toată lumea face descentralizare, subsidiaritate, adică decizia trebuie dusă cât mai aproape de cetăţean. Primăria de sector este mult mai aproape de cetăţean decât Primăria Generală şi Bucureştiul astăzi trăieşte şi a ajuns la nivelul acesta în primul rând datorită primăriilor de sector, unele dintre ele care chiar îşi fac treaba şi reuşesc să creeze plusvaloare în acest oraş (…) Soluţia corectă nu este să merg eu la Primăria Generală, ci cât mai multe atribuţii, cum e termia, de exemplu, ar trebui să treacă la sectoare, cel puţin la sectorul 3, asta este varianta corectă”, a mai adăugat primarul Robert Negoiţă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ok BanaJoe dar noi avem o dema: voi nu ati observat ca statul paralel urla pe tot internetul ca mai bine votez cu Sososaca sau Simion desi voi ne-ati invatat sa ne asteptam sa urle VOTEZ CU USR. Chiar nu ati observat atata de dezorientati sunteti?

  2. Dacă nu-l priponește DNA…