G4Media.ro

Robert Negoiță: Creșele o să le deschidem în prima zi când vom…

Robert Negoiță: Creșele o să le deschidem în prima zi când vom avea voie legal / Paza școlilor trece în septembrie la poliția locală, edilul renunță la compania de pază înființată de primărie

Robert Negoiță renunță la asigurarea pazei școlilor prin Compania Ordine și Protecție Sector 3, pe care a înființat-o în urmă cu 3 ani. Potrivit unui document obținut de Edupedu.ro, edilul din sectorul 3 le-a cerut luni tuturor școlilor și grădinițelor să suspende începând cu data de 1 mai 2020 contractele de servicii de pază încheiate cu compania primăriei, invocând starea de urgență. “Să facem economii de bani. Nu am nevoie de pază în perioada asta”, a declarat Negoiță pentru Edupedu.ro, precizând că “oamenii intră în șomaj tehnic, iar după 1 iunie o să ofere iarăși serviciile, până o să ne organizăm cu poliția locală”.

Contactat de Edupedu.ro, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a confirmat decizia și a declarat că paza va fi asigurată următorul an școlar de poliția locală, din rațiuni de eficiență a intervenției, dar și financiare.

Edilul a anunțat că va deschide creșele “în prima zi când vom avea voie legal”. “Am primit solicitări din partea părinților”, a precizat acesta, pentru Edupedu.ro. Amintim că majoritatea creșelor funcționează în subordinea primăriilor, nu a Ministerului Educației.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Paza scolilor ??
    Cine le fura ?

  2. Ratele ? Le fura Cainele din cotetz 🙂