G4Media.ro

Roata panoramică a Sucevei, la a treia licitație anulată / Primar: „Nu…

Sursa foto: Pixabay

Roata panoramică a Sucevei, la a treia licitație anulată / Primar: „Nu a fost depusă nici o ofertă, dar măcar s-a interesat cineva” / Buget de 7 milioane de lei

Investiția într-o roată panoramică, o idee care a stârnit numeroase discuții, după ce a fost anunțată ca obiectiv de interes turistic de către conducerea municipalității sucevene, pare să se blocheze, anunță Monitorul de Suceava.

Primarul Ion Lungu a anunțat miercuri că la licitația pentru realizarea roții panoramice de pe platoul Cetății de Scaun, a treia, nu s-a prezentat nici un ofertant, încât va trebui să fie reluată, dar cu mici modificări la caietul de sarcini.

„Nu a fost depusă nici o ofertă, dar măcar s-a interesat cineva. Observațiile au fost că noi am pus în caietul de sarcini 250 de zile termen de realizare și ni s-a spus că trebuie să fie măcar 400, pentru că un an durează fabricarea roții panoramice și 40 de zile montarea ei. Vom corecta acest lucru și ne vom mai consulta încă o dată cu specialiștii în domeniu”, a explicat primarul Sucevei.

Bugetul alocat acestei achiziții, care face parte din strategia de dezvoltare turistică a municipiului, este de 7 milioane de lei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...