G4Media.ro

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2019 vor fi publicate marți. Cum se…

Rezultatele de la Evaluarea Națională 2019 vor fi publicate marți. Cum se notează lucrările și care sunt regulile la contestații

Rezultatele de la Evaluarea Națională vor fi afișate la avizierele școlilor, pe site-ul Ministerului Educației – edu.ro, dar și de către Edupedu.ro marți, 25 iunie. Acestea sunt primele rezultate obținute de elevi la examen și vor fi afișate până la ora 12:00, prevede calendarul de Evaluare Națională. Elevii își vor vedea marți dimineață notele de la examene, iar cei nemulțumiți pot să depună contestații, în aceeași zi.

Calendarul de Evaluare Națională 2019 prevede că depunerea contestațiilor are loc marți, 25 iunie, între orele 14:00 și 20:00. Profesorii evaluatori au la dispoziție 3 zile pentru soluționarea contestațiilor. Rezultatele finale de la Evaluarea Națională vor fi afișate pe 29 iunie 2019.

Cine corectează lucrările de examen și care este procedura de evaluare și notare

Fiecare lucrare de examen este corectată și punctată de către doi profesori, care lucrează în săli separate.

Evaluarea lucrărilor de examen se face “cu respectarea strictă a baremului”, pe baza unui punctaj pe scara 1-100; se acordă 90 de puncte pentru răspunsurile corecte și complete și 10 puncte din oficiu. După evaluare, fiecare profesor stabilește nota prin împărțirea la 10 a punctajului obținut de elev, fără rotunjire, și o trece pe lucrare, se arată în metodologie.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.