G4Media.ro

Rezervări de 100% pentru perioada sărbătorilor de iarnă în mai multe hoteluri…

Sursa Foto: Facebook/ Poiana Brașov

Rezervări de 100% pentru perioada sărbătorilor de iarnă în mai multe hoteluri din Poiana Brașov / Preţurile medii ale unui sejur la munte au crescut cu până la 15% faţă de anul trecut / Prețul pentru 3 nopți de cazare ajunge până la 7.000 lei de persoană

Poiana Brașov continuă să fie una dintre locațiile preferate pentru sărbătorile de sfârșit de an, astfel că mai multe hoteluri și pensiuni au încheiat deja rezervările, relatează Agenția de presă Rador. Pentru a-și fideliza clienții, hotelierii concep pentru aceștia pachete turistice speciale.

“Vorbim de clienți care vin de 10 ani la rând și își petrec sărbătorile la noi în hotel. Am putea vinde mai scump, dar din respect pentru clientul nostru care vine în timpul anului, noi îi punem la dispoziție acest mod de a rezerva. (…) De sărbători, angajații mei știu ce au de făcut. Toate spectacole sunt puse la punct și ei vin ca acasă. Ospătarii nu sunt agitați. La noi e ca în familie”, a precizat administratorul unui hotel de 4 stele din stațiunea brașoveană, Gabriel Roșca.

Turiștii sunt atrași de Poiana Brașov atât pentru condițiile foarte bune pentru practicarea schiului, posibil chiar pe nocturnă în următorul sezon de iarnă – potrivit promisiunilor administrației locale, cât și de programele artistice oferite la locurile de cazare.

“Avem deja lansată oferta, atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion. Oamenii au început deja să sune, să fie interesați de ofertele noastre. Că în fiecare an, îi așteptăm cu seri speciale, seri cu artiști live, cu delicii gastronomice pregătite de bucătarii noștri, program special pentru copii pentru fiecare seară, activități în aer liber și, bineînțeles, multe surprize pe care preferăm să nu le divulgăm la acest moment, le vor regăsi în locație”, a spus directorul unui alt hotel de 4 stele din stațiunea brașoveană, Laura Ursu.

Preţurile medii ale unui sejur la munte au crescut cu până la 15% faţă de anul trecut, dar prin sistemul de înscrieri timpurii turişti au beneficiat pentru pachetele contractate până la 30 octombrie de preţuri similare cu cele din iarna trecută, ne-au explicat câțiva hotelieri.

Preţul unui pachet turistic de 3 nopţi în perioada trecerii dintre ani, în Poiana Brașov, variază de la 1.700 lei / persoană / sejur la un hotel de 3 stele, până la 7.000 lei de persoană pentru sejur la un hotel de 4 stele, potrivit ofertelor afișate de agențiile de turism

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Întreb pentru un prieten.

  2. Asta inseamna bani nemunciti!

  3. Republica Meltenească Rumânia, uăi tată uăăăi! :)))))