G4Media.ro

Retragerea Catincăi Nistor din funcția de director ICR Londra, cerută de românii…

Retragerea Catincăi Nistor din funcția de director ICR Londra, cerută de românii din Marea Britanie

Mai mulți români din Marea Britanie au inițiat o petiție în care protestează față de numirea Catincăi Nistor la Institutul Cultural Român (ICR) din Londra, solicitând „retragerea acesteia din funcția de director ICR Londra și organizarea unei noi proceduri de numire.” 

Catinca Nistor, fiica unui mason care are legături cu PSD a fost trimisă în judecată pentru că și-ar fi atribuit bani necuveniți de la Teatrul Bulandra. A fost timp de aproximativ un an director interimar al Teatrului, în mandatul primarului Gabriela Firea, și a fost dată afară după un protest public al actorilor de la Bulandra.

Propunea președintelui ICR Liviu Jicman, pentru postul de director al ICR Londra, Catinca Nistor a fost audiată săptămâna trecută în Comisia pentru Cultură a Senatului, care a votat numirea ei la ICR Londra astfel: 13 voturi pentru, 4 voturi împotrivă și 2 abțineri. Nistor o va înlocui pe Roxana Dumitrache, care a câștigat postul prin concurs anul trecut și a cărei activitate la ICR Londra a fost apreciată.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro. 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. toate parasutele politice parasutate pe posturi publice

 2. Ar trebui sa protestam în fiecare zi.

 3. D-aia nu mai poate USL, de ce zic romanii din UK…
  Cat timp sunt o gramada de pitpalaci in Romamnia care-i considera buni pt ca le da ceva, putem urla la luna. Nu-i nicio diferenta.
  Crede cineva ca-l intereseaza pe postacul Andrei de pe aici cine este la ICR Londra si ca ne face de ras? Crede cineva ca asta este agenda sugativelor useliste si asistatilor sociali?
  Va faceti iliuzii…
  Pe astia ii intereseaza castigul rapid si fara sa munceasca. Sunt alti prosti care muncesc si produc. Si important de stiut, chiar cred ca este dreptul lor.
  Nimeni si nimic n-o s-o schimbe pe pachiderma aia de acolo. Aia a fost angajata inainte sa ajunga in comisie. Au facut act de prezenta sa bifeze votul obligatoriu. Brigada motoriza USL avea mana ridicata inainte sa intre in sala. Si or sa ne rada in nas ca toul este legal. Parca legile nu-s facute tot de ei…
  Dar asteptam cainii de paza ai „democratiei” usl sa ne demonstreza ca tot USR-ul este vinovat 🙂

 4. Probabil cei mai platitori de taxe din Romania aveau ceva de comentat.

  In orice situtatie se gaseste cate un nemultumit.

  De exemplu, milioane de oameni nu au crezut ca Arafat a introdus botnita de hartie acum 70 de zile din motive stiintifice, dar s-a dovedit ca numai asa am invins covitul.

 5. Ce față de d0bitoques are duduia! :)))))

 6. Acasă cu PSD- istii….lasă ca o angajează Firicica ca e familia ei!