G4Media.ro

Restricţii de trafic pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu şi autostrada…

Sursa foto: G4Media.ro

Restricţii de trafic pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu şi autostrada A1 Bucureşti – Piteşti; se efectuează lucrări

Traficul se desfăşoară cu restricţii joi pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu şi pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pentru efectuarea unor lucrări la carosabil, relatează Agerpres.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul se desfăşoară restricţionat, în funcţie de condiţiile meteo, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, astfel:

* DN 7, km 236 – 238, localitatea Câineni, judeţul Vâlcea, se efectuează lucrări de reabilitare a carosabilului, până la ora 18,00, circulaţia desfăşurându-se pe jumătate de cale, dirijată de piloţi de trafic;

* DN 7, km 176+533 de metri, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, au loc lucrări de acoperire a rosturilor, în intervalul orar 08,00 – 18,00, traficul desfăşurându-se pe jumătate de cale, dirijat prin semaforizare.

De asemenea, pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, kilometrul 30, pe raza localităţii Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, va fi restricţionată banda numărul doi, între orele 08,00 – 17,00, pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparaţii asfaltice.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor la partea carosabilă.

Sursa foto: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Este utilă construirea unei căi ferate între Pitești și Râmnicu Vâlcea. Astfel se va descongestiona traficul feroviar pe Valea Prahovei, se va scurta distanța între București și Sibiu, între Muntenia și Transilvania.
    Deja Valea Prahovei este aproape de capacitatea maximă. Cu bani europeni.

    • au mai incercat cu viaductul, dar poate daca strang mai tare din uoa, s-ar face legatura si cu Pitestiul cu trenul. decat valcea piatra olt slatina pitesti.. as prefera la orice ora o ruta directa mai scurta