G4Media.ro

Restricţii de circulaţie la Sinaia, începând de duminică, rata de infectare COVID…

Restricţii de circulaţie la Sinaia, începând de duminică, rata de infectare COVID a ajuns la 4,49

Restricţii de circulaţie vor fi aplicate de duminică în staţiunea montană Sinaia, unde rata de infectare cu noul coronavirus este de 4,49 cazuri la mia de locuitori, relatează Agerpres.

Potrivit deciziei aprobate, joi, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, începând cu data de 11 aprilie, în zilele de vineri-duminică vor fi valabile restricţii care vizează circulaţia persoanelor, dar şi programul magazinelor.

Astfel, se va interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 20,00 – 5,00. Excepţiile sunt deplasările în interes profesional, pentru asistenţa medicală care nu poate fi amânată, achiziţionarea de medicamente, deplasări în afara localităţilor ale persoanelor care sunt în tranzit, pentru asistenţa persoanelor vârstnice, bolnave sau deces, în aceste cazuri fiind prevăzută obligaţia prezentării autorităţilor abilitate o declaraţie pe proprie răspundere, completată în prealabil.

De asemenea, operatorii economici îşi vor desfăşura activitatea în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 5,00 – 18,00.

Conform aceleiaşi decizii, restricţii similare vor intra în vigoare în comunele Apostolache şi Talea iar în comuna Olari, unde rata de infectare este de 8,01 cazuri la mia de locuitori, noile măsuri restrictive vor fi valabile pe parcursul întregii săptămâni.

Sursa Foto: Facebook/ Gondola Sinaia

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.