G4Media.ro

Restricții de circulație anulate parțial pe A1, la viaductul Săcel de lângă…

Restricții de circulație anulate parțial pe A1, la viaductul Săcel de lângă Sibiu / ”Problemele de acolo nu sunt chiar atât de grave cum păreau la prima vedere”

Restricțiile de circulație impuse marți pe A1, la viaductul de la Săcel, sunt anulate parțial de miercuri dimineață, anunță purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov (DRDP), Robert Elekes.

”Centrul de coordonare și întreținere Săliște din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov (DRDP) au inspectat în această dimineață rosturile de dilatație de la viaductul Săcel dinainte de intrarea în tunel pe Autostrada A 1 Sibiu – Săliște, în urma inspecției s-a luat decizia ca restricțiile de circulație să fie ridicate parțial.

Din fericire problemele de acolo nu sunt chiar atât de grave cum păreau la prima vedere, este necesară închiderea totală a benzii de urgență, însă pe celelalte două benzi se poate circula, într-adevăr, cu o restricție de viteză de 60 km la oră, asta până când vom găsi soluții pentru remedierea problemelor de acolo. Rosturile de dilatație de aici sunt destul de vechi, au 10 ani și și din acest motiv presupunem că au apărut aceste probleme. Până atunci ne bazăm pe înțelegerea șoferilor și îi rugăm să respecte restricțiile de acolo”, a transmis Elekes.

Centrul Infotrafic avertiza marţi seară că există pericol de accidente pe A 1, în zona viaductului Săcel, după ce rosturile de dilataţie şi-au mărit spaţiul din cauza căldurii. În zonă au fost impuse restricţii de trafic, în sensul blocării benzii de urgență și a benzii 2.

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării direcţiei”, a transmis Infotrafic.

Așadar, pe acest sector de drum rămâne închisă în totalitate banda de urgență, iar pe celelalte benzi se circulă cu o limitare de viteză de 60 km/h.

Sursa foto: Adisan

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter