G4Media.ro

Reportera RTL surprinsă că s-a murdărit cu noroi pe față, înainte de…

Reportera RTL surprinsă că s-a murdărit cu noroi pe față, înainte de o transmisiune live de la inundații, și-a cerut scuze

O jurnalistă din Germania a fost filmată de un martor în timp ce se murdărea cu noroi pe față și pe haine, într-o încercare a ziaristei de a face cât mai autentică transmisiunea live dintr-un oraș din Germania puternic afectat de inundații, relatează Deutsche Welle.

Susanna Ohlen, în vârstă de 39 de ani, și echipa sa de filmare apar în imagini în mijlocul molozului și ale resturilor aduse de inundații, înainte să înceapă relatarea propriu-zisă.

La un moment dat, Ohlen se apleacă, ia dintr-o baltă noroi, și își întinde murdăria pe față și pe haine.

 

Reportera RTL și-a cerut scuze, după ce videoclipul realizat săptămâna trecută a apărut în spațiul public.

„După ce am oferit ajutor  în regiune în zilele precedente, mi-a fost rușine să stau în fața camerei de luat vederi  în haine curate, lângă ceilalți salvatori. Ca urmare, fără să mă gândesc de două ori, mi-am întins noroi pe haine”, a spus jurnalista.

Susanna Ohlen a declarat că este o „greșeală gravă” și o regretă.

„Ca jurnalist, acest lucru nu ar fi trebuit să mi se întâmple niciodată. Ca persoană care pune suflet la suferința tuturor celor afectați, mi s-a întâmplat mie. Îmi pare rău”, a scris ea pe Instagram.

Ohlen, care găzduiește și „Good Morning Germany”, a fost prezentată de RTL ca o persoană care și-a oferit ajutorul la operațiunile de curățenie din Bad Münstereifel, din statul Renania de Nord-Westfalia, oraș care a înregistrat daune pe scară largă după precipitații record săptămâna trecută.

RTL a concediat-o pe reporteră

„Acțiunile reporterului nostru contrazic în mod clar principiile jurnalistice și propriile noastre standarde. Prin urmare, am suspendat-o luni, după ce am aflat despre asta”, a declarat joi o purtătoare de cuvânt a RTL.

RTL este una dintre cele mai mari televiziuni private din Germania.

Inundațiile au devastat săptămâna trecută Germania centrală, de vest și de sud, lăsând cel puțin 165 de oameni morți și provocând pagube majore.

Sursa foto: Captură filmare Twitter Argo Nerd @argonerd

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Nu degeaba le zicea trumpetă fake news media. La toată mass media mă refer.

  2. Ar fi bună ca Make-Up Artist la hacţiunile de împădurire ale PNL-ului.

  3. probabil ca nemtzaloaika se visa un ANDERSON COOPER al germanikai, dar, ce sa vezi, nu a identificat nici o groapa in sosea.

    https://pbs.twimg.com/media/DnPeoMjVYAAKoxN.jpg

  4. probabil ca nemtzaloaika se visa un ANDERSON COOPER al germanikai, dar, ce sa vezi, nu a identificat nici o groapa in sosea.

    pbs[.]twimg[.]com/media/DnPeoMjVYAAKoxN.jpg

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.