G4Media.ro

Remus Pricopie, rectorul SNSPA: Poate în viitorul apropiat o să avem și…

Foto: Facebook.com/Remus Pricopie

Remus Pricopie, rectorul SNSPA: Poate în viitorul apropiat o să avem și un ministru al educației care să aibă un mandat mai lung

“Abordarea educației într-o manieră politicianistă, radicală sau populistă nu face nimic altceva decât să șubrezească și mai mult sistemul de învățământ”, susține rectorul SNSPA, Remus Pricopie, într-un mesaj cu ocazia începerii anului școlar 2019-2020. Fost ministru al Educației în guvernul Ponta, în perioada decembrie 2012 – decembrie 2014, Pricopie își exprimă speranța că “poate în viitorul apropiat o să avem și un ministru al educației care să aibă un mandat mai lung și nu să fie remaniat după 6-7 luni, așa cum, din păcate, s-a întâmplat în ultimii 4-5 ani”.

Amintim că anul școlar 2019-2020 a început astăzi, 9 septembrie 2019, fără ca Ministerul Educației să aibă un ministru plin. Ecaterina Andronescu a fost demisă de Viorica Dăncilă, după ce a declarat în contextul tragediei de la Caracal că ea a fost învățată să nu se urce în mașini cu necunoscuți, iar portofoliul este condus interimar de Daniel Breaz, ministru al Culturii.

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Pana acuma unde ai fost ma? Ati prins toti curaj acuma cand ati vazut ca Veo e pe faras. Daca era mustaciosul va cacati pe voi in bocanci in pozitia de drepti. Kakatii dracului! Mi-e sila de toti limbricii ca voi!

    • Remus Pricopie a fost Ministru al Educației (decembrie 2012 – decembrie 2014). In 2 ani de ministru principala sa ocupatie a fost sa macelareasca legea educatiei nationale cu ordonante.