G4Media.ro

Remus Pricopie o susține pe Monica Anisie: Este doar dorința unora de…

Remus Pricopie o susține pe Monica Anisie: Este doar dorința unora de a scăpa de un ministru care spune nu solicitărilor venite pe canale neoficiale?

Remus Pricopie, rectorul SNSPA, a publicat un mesaj de susținere a Monicăi Anisie, după ce în presă au apărut zvonuri privind o remaniere a acesteia de la Ministerul Educației. “Nu există ministru al educației, în România sau oriunde în lume, care să nu facă greşeli”, spune Pricopie, care avertizează că “trebuie căutat adevăratul motiv” al încercării de schimbare a lui Anisie.

“Este în interesul educației sau este doar dorința unora de a scăpa de un ministru care spune NU solicitărilor venite pe canale neoficiale? Anumiți foşti şi/ sau actuali demnitari trebuie să înțeleagă că resursele publice ale educației, atâtea câte sunt, trebuie alocate transparent către şcoală şi universități şi nu pe canale dosite, în interesul unui grup nelegitim, care încearcă de câțiva ani să monopolizeze deciziile din sectorul educației, la nivel guvernamental şi parlamentar, indiferent cine a fost (oficial) la guvernare”, scrie Pricopie, pe pagina sa de Facebook.

Reacția lui Remus Pricopie vine în aceeași săptămână în care a transmis două mesaje extrem de dure către președintele Consiliului Național al Rectorilor (CNR), Sorin Cîmpeanu. SNSPA a anunțat oficial pe 21 mai că ia în discuție să întrerupă colaborarea cu Consiliul Național al Rectorilor, “până când nu vor fi adoptate măsuri de depolitizare a acestei instituții”. SNSPA a susținut atunci că “este absolut inacceptabil” ca actualul președinte al CNR, Sorin Cîmpeanu, “să reprezinte universitățile în dialogul social cu autoritățile guvernamentale / parlamentare și, simultan, să fie parlamentar PNL și Președinte al Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Camera Deputaților, deci să legifereze”.

 

Monica Anisie / Foto: INQUAM Photos – Octav Ganea

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Un PSD-ist notoriu sustine o psd-ista sub ocoperire – un fel de Abramburica care tine cu dintzii sa impiedice orice schimbare in minster.

  2. Mie madam Anisie mi-a adus aminte de Viorica Dancila din prima secunda in care a deschis gura ca ministru al invatamantului, inainte de pandemie…

    Pe de alta parte nici colegii ei nu sunt mai breji, problema asta se rezolva doar la vot.

  3. Pricopie? Cine este Pricopie? Nu-i este rușine? N-am uitat tovarășe de triunghiul Abramburica- Microsoft-Pricopie. Ala cu semnătura ilustrissimei ministru. Silă!

  4. Asta-i tare: a ajuns un analfabet pzd-ist sa-i sara in aparare unei anagramate pnl-iste. Noaptea mintii!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.