G4Media.ro

Reîntâlnire emoţionantă pentru tricolori: jucătorii naţionalei s-au bucurat de o după-amiază alături…

Sursa Foto: FRF

Reîntâlnire emoţionantă pentru tricolori: jucătorii naţionalei s-au bucurat de o după-amiază alături de familii la Würzburg după o lună de cantonament intens

Duminică, în cantonamentul de la Würzburg, Germania, a avut loc un moment deosebit de emoţionant pentru echipa naţională de fotbal a României, înainte de meciul decisiv cu Slovacia, informează frf.ro, citată de News.ro.

După aproape o lună de cantonament intens, jucătorii au avut ocazia să îşi reîntâlnească familiile şi să petreacă câteva ore preţioase alături de cei dragi.

Selecţionerul Edward Iordănescu a decis să le ofere tricolorilor această ocazie specială. Familiile jucătorilor au sosit în cantonament pentru patru ore, timp în care soţiile, prietenele, copiii şi părinţii acestora au avut prilejul să discute cu ei, să-i îmbrăţişeze şi să-i încurajeze.

Această întâlnire a fost planificată încă dinainte ca echipa naţională să ajungă în Germania. Momentele petrecute de tricolori alături de cei dragi au fost nepreţuite, emoţiile fiind vizibile pe chipurile tuturor celor prezenţi. Lacrimi de bucurie, îmbrăţişări strânse şi zâmbete largi au caracterizat această după-amiază deosebită, scrie frf.ro.

Gheorghe Hagi şi soţia sa Marinela au venit la Ianis, alături de soţia acestuia, Elena.

Denis Alibec a fost vizitat de mama sa, în timp ce Florin Niţă a beneficiat de întânirea cu copiii săi.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...