G4Media.ro

Rehau va realiza o investiţie de 10 milioane euro la Sibiu

Sursa foto: Pixabay

Rehau va realiza o investiţie de 10 milioane euro la Sibiu

Rehau România, furnizor german de soluţii pentru ferestre, instalaţii şi mobilă, continuă să îşi extindă activitatea pe plan local şi va realiza o investiţie de aproximativ 10 milioane de euro în judeţul Sibiu.

Conform unui comunicat remis, luni, Agerpres, Rehau doreşte să îşi extindă activitatea în România şi în Europa de Est şi, în acest sens, a decis să construiască un hub regional pentru a deservi mai uşor piaţa şi clienţii, dar şi pentru a fi mai aproape de drumurile europene.

„Scopul nostru este să venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, dezvoltarea business-ului în această direcţie fiind dintotdeauna nucleul afacerii noastre. Investiţiile planificate în România susţin valorile, misiunea şi viziunea Rehau şi vor aduce produsele şi serviciile noastre mai aproape de clienţi. În acelaşi timp, din dorinţa de a oferi un mediu de lucru cât mai plăcut pentru angajaţi, planurile de viitor ale companiei sunt construite şi în jurul bunăstării lor. De aceea, avem în vedere mutarea birourilor în oraş, oferind astfel un acces mai facil către sediile Rehau”, a declarat Alexandru Oprea, country manager Rehau România.

După finalizarea construcţiei noului hub regional din Sibiu, Rehau va renunţa la locaţiile actuale din Tunari şi Apahida şi îşi va reloca birourile central, în Bucureşti şi Cluj.

Investiţia de la Sibiu are ca scop o extindere a capacităţilor de producţie, servicii şi logistică în România, pentru a servi mai bine şi mai rapid atât clienţii locali, cât şi pe cei din Europa de Est. Investiţia va fi finalizată în cursul anului 2022. În prezent, Rehau se află în etapa de planificare.

Grupul Rehau este specialist în soluţii bazate pe polimeri, cu vânzări anuale de aproximativ 3,5 miliarde euro. Compania independentă, cu capital privat, are aproximativ 20.000 de angajaţi în peste 170 de locaţii din întreaga lume. Compania are 12.000 de angajaţi în toată Europa şi 8.000 în Germania. Compania produce soluţii pentru construcţii, automobile şi industrie şi furnizează produsele sale inovatoare în întreaga lume.

Rehau are o istorie de 25 de ani în România şi are în acest moment 86 de angajaţi la nivel naţional. Cifra de afaceri a companiei a fost de 44 de milioane euro în 2019.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter