G4Media.ro

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru G4Media. Termenul limită pentru trimiterea…

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru G4Media. Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 15 martie

Ne-am lansat în martie 2018 cu ajutorul vostru. Tot grație contribuțiilor cititorilor am reușit să impunem G4Media.ro ca site independent pe piața presei quality. Contăm mai departe pe susținerea voastră pentru a continua la fel cum v-am obișnuit, cu informații exclusive, analize și anchete de calitate.

Redirecţionarea unui procent din impozitul pe venit este o formă importantă de sprijin pentru noi. Am  contat pe ei și în 2018 și în 2019, când ați redirecționat 2% din impozitul de venit către G4Media.ro.

Cu acești bani am putut plăti mai mulți colaboratori, care au realizat mai multe anchete și articole de calitate pentru G4Media.ro. Ne-am dezvoltat și diversificat conținutul inclusiv cu ajutorul lor.

Și anul acesta procentul a rămas de 2% pentru ONG-uri de tipul Asociației G4Media.

Declarația se depune până la data de 15 martie de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România.

Prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit puteţi contribui la dezvoltarea platformei G4Media.ro, platformă editată de Asociaţia Group 4 Media Freedom and Democracy.

Redirecţionarea nu te costă nimic și faci un efort minim. Dacă nu alegi să redirecţionezi cei 2%, aceşti bani se duc la bugetul statului.

Procedura este extrem de simplă. Iată paşii catre trebuie parcurşi.

1. Descarcă aici formularul gata completat cu datele Asociaţiei.

2. Completează formularul cu datele tale şi semnează. Datele Asociaţiei Group 4 Media Freedom and Democracy sunt deja completate

3. Trimite formularul printat, completat şi semnat la Administraţia Financiară la care eşti arondat. Formularele pot fi trimise până la 15 martie 2020.

– Poţi depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale. Vezi aici lista sediilor

– Poţi trimite formularul prin Poştă la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţii. El trebuie trimis cu confirmare de primire.

Asociaţia Group 4 Media Freedom and Democracy este o organizaţie non-profit cu sediul în București. Scopul Asociaţiei este îmbunătăţirea şi modernizarea sistemului democratic în România. Codul de înregistrare fiscală (CIF) este: 38512687

Vă mulţumim!

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Ne pare rau, n-avem, ca ni le-a luat statul!

 2. Daca-i las acolo unde-s presupun ca-l ajut pe Câțu sa acopere o găurica foarte-foarte mica.
  Da’ ponturi nu vreți sa donăm. Sau munca de analiza nu se vinde la fel de bine ca „o comanda”

  • Atata vreme cat presa nu doreste sa acopere decat subiecte „la comanda”, nu donam… din pacate si cei „independenti” au dovedit in cativa ani ca nu sunt chiar asa independenti…

 3. Întrebare, de exemplu dacă o persoana strange mai multe formulare, de la amici, le poate depune ea la ghișeu la anaf sau trebuie sa meargă fiecare, personal?

  • Cel mai sigur este să le trimiteti prin plic la ANAF, daca strangeti mai multe formulare. Mulțumim.

 4. Puneti-va o eoliana pe sediu.
  In acest fel deveniti independenti energetic, va finantati site-ul si mai salvati si planeta.

  Munca lasati-o pentru roboti si AI.
  Eliberati de corvoada muncii, Tapala&Pantazi se vor putea refugia in creatia de texte neo-pasoptiste.

 5. Baieti,moderati si voi limbajul grosolan din comentarii. Nu vreau sa girez asa ceva.
  Exista filtre de limbaj, de IP, etc.

 6. Toti tampitii comenteaza… de ce lasati orice comentariu pe site? Cele care ponegresc jurnalistii, nu isi au locul, nici un alt ziar nu permite asta si nu tine de libertatea de expresie, sa nu va aud. Daca nu va convine siteul, nu donati si nu cititi. E gratis totusi

 7. Chiar eram de acord, dar tinand cont ca VIP-ul de pe site,. D. T. publica maxim 1/saptamana iar pe Facebook are activitate minima, zic pas
  Sa nu fim luati chiar de prosti

 8. Oriunde ne uităm, găsim semne ale influenței Big Pharma de control asupra politicilor medicale și a legilor de sănătate publică. Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză, având în vedere că anunturile reprezintă marea majoritate a veniturilor din publicitatea majorității mass-media.

  Drept urmare, mass-media nu ne mai oferă raportări corecte și echilibrate cu privire la prevenirea și tratamentul bolilor, iar aceasta include cu siguranță subiectul medicamentelor și al vaccinurilor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.