G4Media.ro

Ultima zi în care poți redirecţiona 2% din impozitul pe venit pentru…

Ultima zi în care poți redirecţiona 2% din impozitul pe venit pentru G4Media. Noi nu luăm bani de la guvern

Ne-am lansat în martie 2018 cu ajutorul vostru. Tot grație contribuțiilor cititorilor am reușit să impunem G4Media.ro ca site independent pe piața presei quality. Contăm mai departe pe susținerea voastră pentru a continua la fel cum v-am obișnuit, cu informații exclusive, analize și anchete de calitate.

 • IMPORTANT: G4Media.ro a decis să nu ia bani de la guvern tocmai pentru a ne proteja independența editorială, așa că redirecţionarea unui procent din impozitul pe venit este o formă importantă de sprijin pentru noi. Am contat pe ei și în 2018 și în 2019, când ați redirecționat 2% din impozitul de venit către G4Media.ro.

Cu acești bani am putut plăti mai mulți colaboratori, care au realizat mai multe anchete și articole de calitate pentru G4Media.ro. Ne-am dezvoltat și diversificat conținutul inclusiv cu ajutorul lor.

Și anul acesta procentul a rămas de 2% pentru ONG-uri de tipul Asociației G4Media.

Declarația se depune până astăzi, 30 iunie, de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România.

Prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit puteţi contribui la dezvoltarea platformei G4Media.ro, platformă editată de Asociaţia Group 4 Media Freedom and Democracy.

Redirecţionarea nu te costă nimic și faci un efort minim. Dacă nu alegi să redirecţionezi cei 2%, aceşti bani se duc la bugetul statului.

Procedura este extrem de simplă. Iată paşii catre trebuie parcurşi.

1. Descarcă aici formularul gata completat cu datele Asociaţiei.

2. Completează formularul cu datele tale şi semnează. Datele Asociaţiei Group 4 Media Freedom and Democracy sunt deja completate

3. Trimite formularul printat, completat şi semnat la Administraţia Financiară la care eşti arondat. Formularele pot fi trimise până la 30 iunie 2020.

– Poţi depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale. Vezi aici lista sediilor

– Poţi trimite formularul prin Poştă la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţii. El trebuie trimis cu confirmare de primire.

– Poţi trimite formularul prin curier la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţii. El trebuie trimis cu confirmare de primire.

– Poţi trimite formularul prin intermediul Spațiului privat virtual

Asociaţia Group 4 Media Freedom and Democracy este o organizaţie non-profit cu sediul în București. Scopul Asociaţiei este îmbunătăţirea şi modernizarea sistemului democratic în România. Codul de înregistrare fiscală (CIF) este: 38512687

Vă mulţumim!

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Ne pare rau, n-avem, ca ni le-a luat statul!

 2. Daca-i las acolo unde-s presupun ca-l ajut pe Câțu sa acopere o găurica foarte-foarte mica.
  Da’ ponturi nu vreți sa donăm. Sau munca de analiza nu se vinde la fel de bine ca „o comanda”

 3. Întrebare, de exemplu dacă o persoana strange mai multe formulare, de la amici, le poate depune ea la ghișeu la anaf sau trebuie sa meargă fiecare, personal?

  • Cel mai sigur este să le trimiteti prin plic la ANAF, daca strangeti mai multe formulare. Mulțumim.

 4. Baieti,moderati si voi limbajul grosolan din comentarii. Nu vreau sa girez asa ceva.
  Exista filtre de limbaj, de IP, etc.

 5. @woolf
  Si noi iti zicem tie pas, sa te simti VIP.

 6. Buna idee,
  Mai bine ii dau lui Tapalaga 2% decat lui Catu .

 7. Dacă nu ați cenzura comentariile. As fi de acord să vă dau pe cei 2%….

 8. V-am trimis un email cu o sursă de finanțare care vă va permite să vă continuați activitatea si să vă păstrați independenta.

 9. Orice stire si hop si teoria conspiratiei referitoare la Big Pharma. Si eu am crezut asta pana am inceput sa lucrez cu ei. De 20 ani colaborez cu multinationalele si pot sa spun ca aceste firme, cel putin in Romania, nu au nicio influenta la nivel decizional in ceea ce priveste politica Ministerului sau ANM. Baietii sunt atat de slabi, incat au fost pur si simplu incalecati de reprezentantii statului. Medicamentele cu prescriptie au cele mai mici preturi din EU si le-au pus si o taxa numita claw back, care inseamna in jur de 25-30%(nu este fixa) la preturi CIP pentru toate medicamentele consumate prin compensare sau gratuitate. Piata este plina de generice produse de fabrici mici si mijlocii, care concureaza puternic produsele inovative iesite de sub patent ale marilor companii. Culmea este ca persoane, cum ar fi cumnata-miu, care cred in influenta big pharma, isi cumpara Nurofen, desi exista Ibuprofen de 3-4 ori mai ieftin. Alt cumnat de-al meu, sibian, este mare nationalist, merge in costum popular la biserica, ar frigiderul lui este plin de branzeturi din import, tocmai la cineva care traieste intr-o zona renumita pentru calitatea acestor produse.