G4Media.ro

Record de înscrieri la Universitatea Transilvania din Brașov / Cei mai mulți…

Sursa foto: Pexels

Record de înscrieri la Universitatea Transilvania din Brașov / Cei mai mulți s-au înscris la Medicină, Psihologie, Calculatoare și Informatică

Număr record de înscrieri la toate programele de studii oferite de Universitatea Transilvania din Brașov: aproape 16.000 de înscrieri au fost făcute până la sfârșitul săptămânii trecute, dintre care 12.151 sunt doar pentru programul de licență la zi, cu mai mult de 100 de dosare înregistrate față de anul trecut, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio România Brașov.

Programele de studiu cu cei mai mulți înscriși, raportat la cifra de școlarizare, cu peste cinci candidați pe loc, sunt Medicină, Psihologie, Calculatoare, Informatică și Informatică Economică.

„La 24 dintre programele de studii ale Universității, numărul candidaților este dublu față de numărul posturilor scoase la concurs. Cea mai mare concurență este la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, la programul de studii Psihologie, unde sunt 38 de candidați pentru un loc fără taxă. Emoții vor fi și la Facultatea de Medicină, unde peste 1.200 de candidați urmează să susțină examenul de admitere în 20 iulie, concurând pentru unul dintre cele 112 locuri disponibile la programul de studii Medicină, unde la buget sunt alocate 64 de locuri, deci sunt 20 de candidați pe un loc“, spune Liliana Rogozea, prorector cu relațiile publice al Universității Transilvania.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...