G4Media.ro

Reacție rapidă: Raluca Turcan cere convocarea de urgență a plenului Camerei Deputaților…

Reacție rapidă: Raluca Turcan cere convocarea de urgență a plenului Camerei Deputaților pentru înlocuirea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a solicitat luni, la scurt timp după condamnarea defintiivă a lui Liviu Dragnea la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare, convocarea de urgență a plenului Camerei Deputaților pentru alegerea unui nou președinte.

”S-a făcut dreptate, Liviu Dragnea va merge acolo unde îi este locul! Eliberarea României a început ieri la vot și continuă astăzi, cu această decizie a ICCJ. Conducerea Parlamentului ar trebui să convoace în această săptămână o ședință în plenul Camerei Deputaților pentru a alege un nou Președinte al Camerei. Este vital ca această instituție esențială să își poată recăpăta rolul firesc într-o democrație, rol pe care Liviu Dragnea l-a subminat în mod constant pe tot parcursul mandatului său”, a scris Turcan pe Facebook.

Citește și: BREAKING Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare / Urmează să fie încarcerat

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. CÂte mii de voturi a pierdut PNL = USL + PDl din pricina acestei gaitze, o politruca uncompetenta care tot da din melitza dupa ce a fost in fruntea MAfiei Portocalii si a fost bagata de securisti in politica?

    • Eu, daca as vota PNL, as face o ptr Iohannis si ptr ea. E frumoasa si plina de initiative. Yumm

  2. PNL USR PLUS, sansa Romaniei pentru revenirea la normalitate!

    • ..si civilizatie,bun simt,masura si lungul nasului…competenta si FUNCIARUL BUN SIMT!!!!!