G4Media.ro

Reacția PNL la ancheta DNA în cazul Iulian Dumitrescu: Justiţia trebuie să…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Reacția PNL la ancheta DNA în cazul Iulian Dumitrescu: Justiţia trebuie să îşi facă datoria. PNL va aplica Codul Etic şi prevederile statutare în funcţie de evoluţiile viitoare în justiţie

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a declarat pentru News.ro, referitor ancheta DNA în cazul preşedintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, prim-vicepreşedinte al partidului că justiţia trebuie să îşi facă datoria şi că PNL va aplica Codul Etic şi prevederile statutare în funcţie de evoluţiile viitoare în justiţie, transmite News.ro.
”PNL consideră că justiţia trebuie să îşi facă datoria. Ca de fiecare dată, PNL este de partea aplicării legii şi nu interferează în justiţie. Totodată, PNL va aplica Codul Etic şi prevederile statutare ale partidului în funcţie de evoluţiile viitoare în justiţie. Avem încredere în justiţia din România”, a transmis Stroe pentru News.ro, referitor la informaţiile apărute în presă privind ancheta DNA în cazul președintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu.

Procurorii DNA efectuează joi dimineața 16 percheziții la domiciliul președintelui CJ Prahova Iulian Dumitrescu și la membri ai familiei acestuia, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Potrivit acestuia, Dumitrescu este suspectat de luare de mită și fals în declarații alături de alte persoane.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Dacă USR e un partid de ” neterminati”, cum zice unii, PNL e terminat!

  2. costel alexe zis si tabla, chirica primarul-mireasca .. sunt bine merci in functie cu dosare peste dosare