G4Media.ro

Război în PSD Dâmbovița: administratorul public al CJ îi ia partea lui…

Război în PSD Dâmbovița: administratorul public al CJ îi ia partea lui Adrian Țuțuianu, exclus din partid

Ionuț Săvoiu, administratorul public al județului Dâmbovița, arată într-o declarație pentru G4Media.ro că îl sprijină pe Adrian Țuțuianu, după ce aliatul acestuia, Daniel Comănescu, care e și președintele Consiliului Județean, a fost mazilit din partid de Rovana Plumb.

”Pe perioada mandatului lui Adrian Țuțuianu la PSD Dâmbovița s-a obținut o performanță politică și administrativă în Dâmbovița. Va fi greu, după plecarea domnului Țuțuianu, să se repete. Sunt convins că în activitatea viitoare Adrian Țuțuianu va avea succes și îl susțin”, a spus Săvoiu.

Reamintim că președintele CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu, a fost exclus din PSD într-o mișcare orchestrată de Rovana Plumb, șeful organizației județene de partid în locul lui Adrian Țuțuianu, puternicul baron local dat afară de Liviu Dragnea în 2018.

Țuțuianu, fost președinte PSD Dâmbovița, a dat vina pe seama nesupunerii față de Rovana Plumb: „L-au exclus pe președintele CJ Dâmbovița pentru că n-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat într-o SRL pe care vor s-o falimenteze. Pe cei care văd și înțeleg asta îi aștept lângă mine”.

Foto: Adrian Țuțuianu (Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter