G4Media.ro

Rata de incidență a COVID-19 a scăzut sub 9 cazuri la mia…

Rata de incidență a COVID-19 a scăzut sub 9 cazuri la mia de locuitori în București

Rata de incidenţă a COVID-19 calculată la 14 zile este, marţi, în Bucureşti, de 8,89 cazuri la mia de locuitori, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică.

Este a 18-a zi în care rata de infectare cu SARS-CoV-2 scade în Capitală, cea mai mare valoare fiind atinsă pe 22 octombrie – 16,54.

În urmă cu o zi, rata de incidenţă a fost 9,49.

Sursa Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Pas cu pas!
  Cum v-a invatat Chiparosul!

 2. Se rezolvă şi fără guvern.

 3. Bum,incepe sa incetineasca si scaderea dupa astea 18 zile,probabil o sa avem platou la 5 la mie,si,apoi,dupa sarbatori,iar bubuim,asta inseamna ca valul 5 vine in ianuarie,valul 6 in vara

  • Tu bubuiai cu 50.000 de cazuri pe zi. Dupa cum stim ai avut foarte mare dreptate. Esti pe o minte cu Jurma.

  • Daca nu va aparea o mutatie majora a virusului,urmatoarele valuri nu vor mai produce atatea internari si decese. Totusi avem probabil 1 milion trecuti prin boala in toamna asta,si peste un milion de vaccinati ,iar oamenii sunt ceva mai precauti in a cataloga simptomele de raceala drept „m-a tras curentul” si dau 10-15 lei pe un test rapid pentru a nu mai infecta tot in jurul lor.

 4. S-au vaccinat aproape 400.000 de persoane in ultima luna in Bucuresti. Cel mai probabil rata de vaccinare este la 75%. Era si normal sa scada incidenta. Nu am fi avut un val 4 asa de mare daca prostul de Iohannis si prostul de Citu luau masurile din timp. Dar ei au invins pandemia si curgea sampania.

  • Da da, vaccinarea a scazut incidenta in Bucuresti, dar cel mai tare s-a vazut asta in Suceava, care sunt cei mai vaccinati si prin urmare au cea mai mica incidenta din tara. Cel mai probabil rata de vaccinare este la 90%.

  • Vaccinarea nu a scazut incidenta in nicio tara,a scazut foarte mult mortalitatea si lumea nu prea se mai sinchiseste de incidenta daca nu se umplu spitalele si morgile. Vaccinarea din Bucuresti nu are niciun efect asupra valului 4,in primavara ar trebui sa avem mai putine forme grave, vom vedea daca astia 400 de mii reprezinta mare lucru la populatia reala a Bucurestiului.

 5. Fuga la mall ce mai asteptati!