G4Media.ro

Răsturnare de situație în PNL: Marina Manea e noua propunere de secretar…

Răsturnare de situație în PNL: Marina Manea e noua propunere de secretar de stat la educație, după ce Violeta Vijulie anunțase că filiala sector 3 o susține pe această poziție

Răsturnare de situație în PNL: în aceeași zi în care a declarat pentru Edupedu.ro că postul de secretar de stat în Ministerul Educație pe fonduri europene a fost stabilit de liberali pur și simplu prin tragere la sorți și i-a picat filialei Sector 3, care o susține pe această funcție, Violeta Vijulie a pierdut la vot poziția de propunere pe funcție în favoarea Mariei Manea. Potrivit surselor Edupedu.ro, miercuri seară PNL Sector 3 a decis în cadrul unei ședințe să stabilească prin vot care este persoana pe care o susține pe postul de secretar de stat la Ministerul Educației, pe fonduri europene. La vot, câștigătoare a ieșit Maria Manea, actual inspector școlar adjunct la București, care este acum propunerea filialei pentru premierul Florin Cîțu, conform acelorași surse. 

Potrivit surselor Edupedu.ro, Maria Manea a obținut miercuri seară 18 voturi pentru a fi propunerea filialei Sector 3 a PNL pentru funcția de secretar de stat în Educație, în timp ce Violeta Vijulie a obținut 14 voturi.

Decizia finală aparține premierului Florin Cîțu, care numește secretarii de stat.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Manele la educatie 🤣

 2. Exemplu clasic de „gura bate fundul”. Dacă postul a fost supus la vot din cauza declarațiilor nesimțite ale Dnei Vijulie, mai avem ceva speranțe. Mă refer la ”nu-i problemă că m-au schimbat, am să fiu demnitar în alt loc” și la perla ”postul îmi aparține conform tragerii la sorți a posturilor”. Poate că aceste păsărele scăpate de duduie au fost taxate. Păsărele care ne arată ”politica de cadre” deloc originală a PNL, care este copia fidelă a selectării ”cadrelor” numai pe baza criteriulul de ”origine sănătoasă” de pe vremea răposatului.

 3. Nu fi supărată Violeta! Ne vedem vineri la sediu cu șeful cel mare(Ludovic) și găsim alt post in ministerele noastre (chiar mai important), în plus ai si două CA.

  Un coleg de la organizația de ,,baza” a PNL.

 4. Ce-mi place, acum, la PNL, este că a început să se încurce în prea multele sfori în care a fost angajat de Şică Mandolină Sforarul.

  La mai mare, PNL, ne vedem la viitoarele alegeri!

  • ”Ce-mi place, acum, la ” mafia securistă de ”foști” PSD-isti, USL-isti, PUR-isti, UNPR-isti, APR-isti, PDSR-isti, FDSN-isi, FSN-isti, PCR-isti, PMR-isti, ”este că a început să ” chițăie șobolanii roșii de foame.
   ”La mai mare, partid câștigător, ne vedem la viitoarele alegeri!”

 5. Gura bate curu! Vijulia o fi având proptele bune la PNL, de aceea a fost sigura că va primi postul.Oricum tara se poate lipsi de acest post , care suge degeaba bani de la buget.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.