G4Media.ro

Râșnov va găzdui primul festival de locuințe mobile din Europa Centrală și…

Sursa foto: Pixabay

Râșnov va găzdui primul festival de locuințe mobile din Europa Centrală și de Est / Denumite generic tiny houses, locuințele pot fi amplasate rapid, fără autorizație de construire / Prețurile variază de la 6.000 de euro, până la 50.000

Tiny House Festival, primul festival de locuințe mobile din Europa Centrală și de Est are loc la Râșnov, între 23 și 25 iunie 2023, anunță RevistaBiz.

Denumite generic tiny houses, acestea pot fi amplasate rapid, fără autorizație de construire de cele mai multe ori, pe orice fel de teren. Pot fi complet independente, dotate cu sisteme solare, toalete uscate, cu sisteme de recuperare și filtrare a apei pluviale.

Evenimentul este organizat de Tudor și Anda Maxim, fondatori și inițiatori ai celor mai premiate proiecte de promovare turistică a României, Experience Bucharest și Experience Romania.

Este un eveniment care aduce în același loc antreprenori, constructori, influenceri renumiți internațional, oameni creativi și clienți.

”Expozanții vor avea pe durata festivalului oferte speciale la căsuțele expuse, la cel mai mic  preț garantat din tot anul. Prețurile variază de la 6.000 de euro, pentru cea mai mică casă de vacanță, până la 50.000 de euro pentru casele de dimensiuni mai mari, complet utilate. Misiunea noastră este de a crește această nișă în România, într-un domeniu aflat într-o dezvoltare accelerată la nivel internațional, piață estimată la 5 miliarde de euro anual”, anunță organizatorii.

Tiny House Festival reunește producători de case pe roți, modulare și din prefabricate din țara noastră ce vor prezenta modele inovatoare menite a inspira și a susține tot mai multe persoane să îmbrățișeze acest stil de viață și de călătorie. Lor li se vor alătura furnizori de materiale de construcții, firme de soluții de încălzire în pardoseală, izolații sau off-grid.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...