G4Media.ro

Rareş Bogdan: Am intrat în lupta de duminică cu 1.032 primari liberali…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Rareş Bogdan: Am intrat în lupta de duminică cu 1.032 primari liberali și am obținut 1.146 de primari / Zece dintre primarii noi sunt în Buzău, fieful domnului Ciolacu

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan afirmă, miercuri seară, că PNL a obţinut 1.146 primari la nivel naţional din totalul celor 3.054 mandate. Numărul este cu peste o sută mai mare decât primarii pe care PNL i-a avut înaintea scrutinului de duminică, zece fiind în judeţul Buzău, ”fieful domnului Ciolacu”, transmite News.ro.

”Prima informaţie oficială confirmată este ca PNL a obţinut 1.146 primari la nivel naţional, ceea ce reprezintă 38%, din totalul de 3.054 mandate, la nivel naţional. Înainte de campania electorală 181 de primari liberali au fost racolaţi de PSD, astfel încât am intrat în lupta de duminică cu 1.032 primari liberali. Numărul primarilor liberali a crescut cu peste 100, iar 10% dintre aceştia sunt din Buzău, fieful domnului Ciolacu”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Rareş Bogdan, precizând că analiza a fost realizată de către Florin Roman, coordonatorul campaniei pentru alegerile locale a PNL.

Acesta vorbeşte şi despre ”alte victorii liberale importante”, respectiv în două fiefuri liberale – George Scripcaru, la Braşov şi George Tuţă la Sectorul 1.

”Însă poate cea mai spectaculoasă victorie a fost cea de la Slatina, municipiul reşedinţă de judeţ a celei mai galonate organizaţii PSD din România, cea de la Olt. La fel de frumoasă este şi victoria liberalului Sebastian Buzila, la Topliţa, în Harghita”, a mai transmis Rareş Bogdan.

Potrivit acestuia, cei 1.146 de primari au primit votul a aproape 2,5 milioane de români.

”Le mulţumim! PNL rămâne partidul primarilor care aduc dezvoltare!”, a mai scris Roman.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Bravooooo! Datorită ție cu siguranță!

  2. Încă mai ai pe buze rujul roșu .Tradatorule

  3. Deci abureli ptr ca premarul nu poate face treaba fara oamenii din CL unde surpriza…domneste si duhneste a ciuma rosie

  4. Aproape ca nu stiu cine e mai ordinar alesii sau alegatorii acestor creeaturi dupa ce au facut in aproape 5 ani la guvernare si privind ce reprezinta ei, privind modul in care ne-au batjocorit votul precedent etc etc ! Ma refer la mai ales la europarlamentare . Este incredibil ! Pentru mine si jumatate din numarul voturilor sa fie reale, sunt inepte sa fi fost date de niste simpatizanti liberali . Probabil in contextul general, in care au fost votati lejer proxeneti, pedofili, corupti, extremisti, impostori o fi o moda ceva, ce nu inteleg. Iata ca modul in care au suprimat libertatea presei prin a o șpăgui- a dat roade !!

  5. Încă o dovadă că PNL=PSD