G4Media.ro

Rareş Bogdan: Acolo unde sunt liberali la conducerea judeţelor curge lapte şi…

Sursa Foto: Captură Digi24

Rareş Bogdan: Acolo unde sunt liberali la conducerea judeţelor curge lapte şi miere. Acolo unde sunt socialişti, situaţia e diferită / Să îi convingeţi pe buzoieni de ce este generalul Ciucă opţiunea cea mai bună pentru a conduce România

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat marţi, la Buzău, că acolo unde sunt liberali la conducerea judeţelor curge lapte şi miere iar acolo unde sunt socialişti, situaţia e diferită, cu câteva excepţii. El le-a transmis liberalilor buzoieni să vorbească în fiecare casă, în fiecare loc, în fiecare piaţă, în fiecare târg, cafenea şi la fiecare ieşire publică despre domnul general Nicolae Ciucă şi să îi convingă pe buzoieni de ce preşedintele PNL este opţiunea cea mai bună pentru a conduce România în următorii 5 ani de zile, transmite News.ro.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat în cadrul evenimentului de lansare a candidaţilor PNL din judeţul Buzău la alegerile locale că este ”un judeţ care este mult prea sărac pentru potenţialul pe care îl are”.

”Diferenţa dintre Buzău şi Alba nu ar trebui să fie atât de mare doar că, în Alba, de 34 de ani judeţul este condus de liberali şi administraţii liberale, adică 67 de primării din 74, iar la Buzău sunt administraţii socialiste de 34 de ani cu un mic intermezzo al unuia care după ce a câştigat la PUSL a plecat la PSD. În rest, lucrurile să văd din avion, acolo unde sunt liberali la conducerea judeţelor şi liberalii conduc administraţiile locale, curge lapte şi miere, vin investiţii străine, vin bani europeni. Acolo unde sunt socialişti, situaţia e diferită, cu foarte mici excepţii”, a spus europarlamentarul PNL. Rareş Bogdan le-a transmis liberalilor să vorbească în campanie despre preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

”Va trebui să vorbiţi în fiecare casă, în fiecare loc, în fiecare piaţă, în fiecare târg, cafenea şi la fiecare ieşire publică despre domnul general Nicolae Ciucă, cu care aţi avut ocazia să convieţuiţi, să trăiţi, să fie consăteanul, cojudeţeanul dvs şi că îl cunoaşteţi foarte bine, să îi convingeţi pe buzoieni de ce este opţiunea cea mai bună pentru a conduce România în următorii 5 ani de zile. Şi sunt convins că o să o faceţi”, a mai spus Rareş Bogdan.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. Daca Rares mitoman7 mai prinde un loc in parlamentul European eu imi fac harakiri

  • Ești ca s-o mort, că e pe locul 2 în listă. Măcar 2 europarlamentari comasati intră!

 2. Rareș Dichisitu,amărâtul de Ciolacu e de la Buzău,Ciucă al nostru e din Dolj,ai luat-o o razna.

 3. Rareș,
  de la pătrunjel ți se trage cu laptele și mierea ?!!!

 4. Doi liberali sadea: N. Ciuca si R. Bogdan.

 5. abia astept sa vad ce zice colegul de EUROPARLAMENTARE deschizator de lista 2doze despre ce a spus rolex-patrunjel

 6. partidocratia functioneaza conform logicii dualiste 🙂 doar la taraba noastra gasiti painea si sarea …regulile, sefii de institutii si baietii valabili

 7. Se vede ca este lipsa mare de medicamente in romanistanul nostru daca si Rares nu le mai gaseste.

 8. Eu, fiind din Prahova pot sa confirm. Pentru Lucian Dumitrescu curge… Si daca Ciuca va fi presedinte va curge si pentru altii de-ai lor.

 9. Raul cel mai mic probabil ca este USR, dar nu cu mult …

 10. N-am auzit pînă acum o explicație corectă, plauzibilă, credibilă prin care să se demonstreze ce face ca PNL să fie „liberal” în afară de numele preluat abuziv, ce ar face ca PSD să fie spocial-democrat sau ce vrea să însemne a fi „suveranist”. Partea vestică a țării este avantajată de poziția geografică, mai precis de distanțele mai scurte față de statele dezvoltate și tradiția istorică- jugul austriac transformat în semn de noblețe. Oameni de excepție există peste tot ca și proști, hoți și oportuniști nerușinați ac Rareș. De la Vanghelioane continuînd cu delirul de la emisiunile TV continuat în politică, închipuitul ăsta s-a obișnuit așa de mult cu halitul de kk că nici nu-i mai simte mirosul.