G4Media.ro

Radu Mihaiu: La o săptămână de la vot, Biroul Electoral recunoaşte că…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Radu Mihaiu: La o săptămână de la vot, Biroul Electoral recunoaşte că sunt probleme grave. Au aprobat renumărarea voturilor din două secţii: 195 şi 265

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, susţine că, la o săptămână de la alegeri, Biroul Electoral de Sector (BES) ”recunoaşte că sunt probleme grave (în parte)”, dar adaugă că s-a aprobat renumărarea voturilor la doar două secţii din 36. ”Vom aduna toate dovezile posibile de care la un moment dat justiţia va avea nevoie. Există cel puţin 8 plângeri penale după votul de la Sectorul 2. Dacă politic există un risc să muşamalizeze frauda, mereu va exista justiţia care va putea să facă lumină pe duminica orbului, versiunea 2024”, transmite el, potrivit News.ro.

”La o săptămână de la vot, BES recunoaşte că sunt probleme grave (în parte). Doar 2 din 36 secţii vor fi deschise. Au aprobat renumărarea a două secţii: 195 şi 265; o fracţie infimă din cele care ridică semne mari de întrebare. Grosul l-au respins. Nu au adresat deloc problema voturilor în plus. Nu au verificat secţiile unde PV-urile sunt falsificate. Nu vor să deschidă secţiile unde au existat buletine preştampilate motivând că «ştiu ei că astfel de buletine nu au ajuns în urnă»”, a arătat Radu Mihaiu, duminică, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, ”ni se aruncă firimituri, în timp ce răspunsurile la întrebări rămân închise în sacii cu voturi”.

”Vom verifica aceste două secţii. Vom aduna toate dovezile posibile de care la un moment dat justiţia va avea nevoie. Există cel puţin 8 plângeri penale după votul de la Sectorul 2. Dacă politic există un risc să muşamalizeze frauda, mereu va exista justiţia care va putea să facă lumină pe duminica orbului, versiunea 2024”, a transmis el.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. ADUnatura a luat 8,5%
  Sosoaca singura a luat 5%
  Restul e cancan

 2. Alt sore loser. Ei nu sunt în stare nici de alegeri în partid fără acuzații de fraude.

 3. specimenele de mai sus nu inteleg ce inseamna vot corect, stim ca e greu pentru unii sa inteleaga matematica, transparenta … dar daca nu inteleg de ce simt amenintati de cei care le inteleg?

  • Vor corect e pana la o decizie definitivă in justiție că nu a fost corect. Statul de drept!

  • Și Vadim Tudor țipa ca a fost furat de fiecare dată. Și Șoșoacă face la fel. Aruncă nutreț propriului electorat care e predispus sa îl înghită pe nemestecate.

 4. USR.. hai tati.. luati va raiele si iesti in pnm afara! Tradatori de tara!

 5. Hai, marș! N.ai făcut nk pt sectorul 2, in 4 ani!Ai mâncat banii contribuabililor, DEGEABA!