G4Media.ro

Radu Drăguşin: Suntem încrezători că putem face o partidă foarte bună cu…

Foto: Inquam Photos / Vali Marin

Radu Drăguşin: Suntem încrezători că putem face o partidă foarte bună cu Belgia. Vrem să-i facem fericiţi şi mândri pe români în continuare

Radu Drăguşin a declarat, vineri, că el şi colegii săi din echipa naţională sunt încrezători că pot face o partidă foarte bună cu Belgia, în grupele Euro 2024, transmite News.ro.

“Am fost fericiţi o perioadă după meciul cu Ucraina, dar a trecut, suntem pregătiţi pentru acest meci cu Belgia şi avem o energie şi o încredere în plus. Acest lucru ne dă un moral foarte bun. Este bine că suntem la mâna noastră, depindem doar de rezultatele noastre. Suntem încrezători că putem face o partidă foarte bună. Atât eu cât şi colegii mei avem un moral foarte bun. O să încerc alături de colegii mei să facem un meci bun şi să obţinem un rezultat pozitiv mâine”, a spus Drăguşin.

El a precizat că se aşteaptă la aceeaşi atitudine din partea publicului ca la meciul cu Ucraina. “Nu mă aştept la absolut nimic diferit faţă de meciul cu Ucraina. Sper să fie acelaşi entuziasm, să fie aceeaşi pasiune în tribune şi acasă la fel. Vrem să-i facem fericiţi şi mândri pe români în continuare”.

Naţionala României va întâlni, sâmbătă, la Koln, de la ora 22.00, reprezentativa Belgiei, în etapa a doua a grupelor Euro 2024.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...