G4Media.ro

Rabla pentru electrocasnice 2021. Voucherele pentru televizoare, laptopuri și tablete sunt disponibile…

Rabla pentru electrocasnice 2021. Voucherele pentru televizoare, laptopuri și tablete sunt disponibile de astăzi

Administrația Fondului de Mediu anunță că vineri începe o nouă etapă a programului Rabla pentru electrocasnice, în care sutn disponibile voucherele pentru televizoare, laptopuri și tablete.

Potrivit Administrației Fondului pentru Mediu, începând de vineri, de la ora 10:00, se vor putea genera vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete.

Valoarea voucherelor este de 400 lei pentru televizoare având cel puțin noua clasă energetică E, de 500 de lei pentru laptopuri și de 300 de lei pentru tablete.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Un populism gretos…Sumele sunt foarte mari, pentru un deseu. Sunt milioane de televizoare, laptopuri defecte, etc depozitate prin tot felul de darapanaturi in tara. Ce mare branza rezolva programul asta cu cateva zeci de mii de vouchere? Si faptul ca totul e legat de achizitia unui electrocasnic nou arata care e de fapt tinta programului: cresterea vanzarilor in comert (deci si a PIB-ului), pe spatele deficitului comercial (ca nu prea producem in tara mare lucru).
    O solutie corecta ar fi fost ca, in loc de preluarea gratis a electrocasnicelor vechi (situatia actuala), statul sa ofere o suma modica (50-100 lei), sistematic, pentru toate deseurile (nu doar pentru primele cateva zeci de mii). Asta ar fi determinat multe persoane cu venit mic sa faca treaba pe care statul nu e in stare sa o faca: Sa determine oamenii sa duca la reciclat vechiturile din gospodarie.

  2. Nu am comentari