G4Media.ro

Putin și-a mărit salariul cu 4%

Sursa foto: Kremlin.ru

Putin și-a mărit salariul cu 4%

Președintele rus Vladimir Putin a semnat vineri decrete pentru majorarea salariilor oficialilor ruși, documente publicate tot vineri pe portalul de informații juridice al Rusiei, transmite Kommersant.

Potrivit documentului, de la 1 octombrie, salariile lui Vladimir Putin însuși, ale premierului Mihail Mișușin, ale procurorului general Igor Krasnov, ale șefului Comitetului de Investigații al Rusiei, Alexandr Bastrikin, ale ministrului de externe Serghei Lavrov și ale altor oficiali de rang înalt vor crește cu 4%.

Creșterea salariului lui Putin vine aproape concomitent cu campania de mobilizare a rezerviștilor care vor fi trimiși la război în Ucraina.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. 😂😂😂😂😂

 2. Ii dau clasa ai noștri cu cei 20%!

 3. Pentru rezultate deosebite in activitate s-a premiat singur.

 4. Le-a mai dat 100 de lei ca sa nu il sape, dar degeaba.

  • @0I0 – Exact asta e tabloul :)))

 5. Ruşilor mai bine mergeţi la puşcărie că vă vor scoate pe toţi din puşcărie după ce cade Putin, pentru că dacă mergeţi pe front nu veţi supravieţui, nu degeaba au aşteptat atâta pentru a ataca ucrainenii pentru că se aşteptau la un astfel de răspuns din partea lui Putin şi sunt pregătiţi şi s-au asigurat să fie pregătiţi, motiv care le-au luat puţin timp de au întârziat cu atacul dar acuma nu mai au greţuri.
  Mergeţi acasă că războiul ăsta nu îl va câştiga Putin, la începutul războiului acelaşi sfat vi l-am dat pe lângă multe altele care TOATE s-au adeverit, una nu a fost să nu se adeverească, ca şi de data asta.
  Pas cu pas vă fac, nu se grăbesc că au toate scenariile acoperite, nu se vor opri până nu îl daţi pe Putin şi camarila lui, doar atâta vor şi până la urmă oricum o veţi face dar de nevoie dacă nu o puteţi face din inteligenţă.

  Niciodată nu o ascultaţi pe Mama Omida.

 6. Au promis că nu încorporează specialiştii în IT dar au început să îi adune de nu o să mai avem troli de cine râde pe aicea azi mâine, deja simţim panică în postările lor.
  Să vedeţi când o să rămână doar cu popii, politicienii şi camarila lor de o să îi trimită pe front că e clar că nu s-au prins că Putin va mai rămâne singur ultimul şi va trimite pe oricine are la îndemână să îşi salveze pielea, mai ales dacă vede că îi ţin partea, abia apucă să găsească câte un susţinător să mai facă rost de ceva carne de tun că ăştia îi sunt preferaţii fiindcă el crede că se vor sacrifica pentru el.
  Hai de capul lor cu cât sunt mai mulţi adunaţi la un loc cu atâta rachetele îi pălesc în plin că de îi lasă răsfiraţi ori dezertează ori fug înapoi acasă, aşa că o să îi ţină adunaţi să îi ţină sub control ca să nu fugă măi.
  Ce război îi ăla să fugi de ambele tabere combatante şi să nu ai unde fugi, oare când se vor prinde că singura lor ieşire din povestea asta este să întoarcă tancurile şi să îi ardă dosul lui Putin.

 7. Credeam cs si-a marit scula cu 4%

  • Si scula. Cu bile din boabe de porumb… care au fermentat si i s-au urcat la cap.

 8. Ahahahhahahahhahaaahahahhaaaaa, nu pot sa cred. Asta e ultima, avea nevoie de aia 4 la suta.

 9. Mai concludent ar fi fost să spuneți suma. Nu procente. Că 4%din 2.000 ruble, nu e 4% din 10.000 de ruble.

 10. Asta nu cumva sună a justificate pentru majorările aprobate în Parlament de politicienii noștri ” bogați și cinstiți” ?

 11. Ăsta pune gaz pe foc, urmărește destabilizare sa dea vina pe Occident casa e in spatele revoltei

 12. Ca să dea bine la popor,că e salariat,nu detinator de palat imperial.

 13. E normal. Voi stiti cu cat a crescut intretinerea la palat si motorina la iaht?