G4Media.ro

Purtătorul de cuvânt al Companiei de Autostrăzi: Românii nu și-au dorit autostrăzi…

sursa foto: Pixabay

Purtătorul de cuvânt al Companiei de Autostrăzi: Românii nu și-au dorit autostrăzi până în 2011

Purtătorul de cuvânt al CNAIR a susținut vineri, într-o intervenție telefonică în direct la Digi FM, că societatea românească nu și-a dorit autostrăzi până în 2011 – 2012, sugerând că acesta ar fi motivul pentru care autostrăzile sunt aproape inexistente în România.

”Cei care vor să protesteze, protestează, cei care vor să muncească, muncesc. Este un semnal de alarmă tras nu numai la adresa Guvernului, e un semnal de alarmă tras la adresa întregii societăți. Construcția unei autostrăzi nu ține doar de Guvern sau de un partid sau altul. Ține de noi ca societate”, a susținut purtătorul de cuvânt al CNAIR, întrebat despre protestul ”România vrea autostrăzi”.

Chestionat în continuare ce așteptări are Guvernul de la societate în materie de autostrăzi, Șerbănescu a susținut că până prin 2011 – 2012 românii au fost confuzi în privința autostrăzilor.

În primul rând, trebuie să ne dorim să avem autostrăzi. Acum 15 ani, societatea românească a avut o dezbatere, dacă avem nevoie de autostrăzi sau nu. Ne aducem aminte că a fost și un ministru la un moment dat care a zis că va face tot posibilul pentru a le scoate românilor din cap ideea de autostradă. Se întâmpla undeva prin 2006. A mai fost un alt ministru al transporturilor care a zis că sunt suficiente drumurile naționale și nu ne trebuie autostrăzi. Ne-am lămurit că ne trebuie autostrăzi prin 2011-2012”, a spus el.

Deci, în opinia dumneavoastră, până în 2011, România nu și-a dorit autostradă”, a mai fost el întrebat.

Nu știu dacă și-a dorit sau nu. Practic, nu a știut dacă își dorește un anumit tip de drum de mare viteză”, a fost răspunsul.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

32 comentarii

  1. noaptea mintii!

  2. Baa mincinosule !!!
    Poata ca Basescu nu a vrut ! Dar el era cu lichidele !

    • Te referi la meseria de marinar sau la dependenta de pahar…?

    • dar cand a fost base prim ministru sau sef la CNAIR ca nu tin minte? ce treaba are base cu autostrazile chiar nu pricep. a, ca era boc PM pai era major si vaccinat si oricum pe vremea lor tantia aia de la PDL chiar a dat drumul serios la licitatii. nu ca psd-ul, hotii hotilor.

    • Daca am vrea sa-i recunoastem niste merite si lui Base, unul ar fi ca a pus serios si dur problema infrastructurii. Ba chiar s-a certat cu toti ca sa aloce banii pentru infrastructura in infrastructura nu sa-i puna intr-o gramada din care ia cine vrea sa dea pensii sau alte alea.
      „Aici sunt banii dumneavoastra” era mesajul care sa ne faca atenti – banii sunt bagati in lucrari de drumuri. Mai ramanea si sa veghem ca sa nu fie doar ingropati.
      Ca s-a scapat intr-o fraza ca autostrazile nu ar fi prioritate si a fost citat folcloric peste doi ani, asta e alta lucratura. La momentul ala era vorba de reparat strazile desfundate. Cine a mers pe Bucuresti-Urziceni-Buzau-Rm.Sarat si mai departe, inainte si dupa scandalul facut de Base cu „Aici sunt banii dumneavoastra” , stie despre ce vorbesc.
      Acum s-a uitat saltul de la noroi la drum amenajat. Si cum s-au schimbat localitatile de pe traseu…
      Asta nu inseamna ca trebuie sa ramana la nivelul ala – intre timp cerintele au crescut drumul modernizat nu mai face fata. Este o dovada ca imbunatatind infrastructura creste nivelul de dezvoltare a regiunii.

    • Nenorocitul ăla de la Drumuri trebuie demis urgent…
      Dar de cine?
      Toți au luat șpagă la construcția drumului
      Când scăpăm de ăștia Doamne…?
      Uite in ce hal au adus țară…
      Nenorocitul…purtător de cuvânt al spagarii
      Demisia… urgent..

  3. Adevărat, daca își dorea nu alegea toți incompetenții, borfașii și panaramele sa le administreze banii! Nu avea în frunte incompetenți ca proștii și nesimții că tine!

  4. Asta e tampit!

    • El doar profita de prostia voastra, a non-votantilor.

      De ce nu au sanctionat romanii CNADNR-ul la vot?

      Poate fiindca sunt niste cretini.

  5. bah asta e cu capu rau de tot, e pe prafuri total 🙂 fmm de bugetar nesimtit poate ma_ta nu a vrut…

    • @dan
      Ba, ar fi fost bine daca ma-sa n-ar fi vrut ca macar nu mai aveam parte de un asemnea specimen.

  6. De cand proiectele strategice ale țării se fac după cum „cred” unii că ar „vrea” poporul ? Când s-au exprimat romanii, prin referendum, că nu vor autostrăzi ? Niciodată ! Deci un mâncător de c.c.o cu salariu enorm ne spune noua despre ceva care nu a existat niciodată ! Trebuie sa fi mare mâncător de r.h.t (oare turcesc) că să îți bați joc de o așa zisa voie populara, doar că să îți justifici nerealizările !

  7. PZD A fost mereu adept înverșunat pentru AUTOULIȚĂ în parteneriat public-privat, în stilul binecunoscut TELEORMAN – MAI FACI ÎN BAN ( din șpagă)…

  8. Nea-m dat salarii ieuropene, pensii maretze si speciale, afacerile ni se voteaza in parlament, ne-am facut SS sa-i anchetam pe magistrati, ne ducem banii in offsoare, golim puscariile, ii pedepsim pe procurori, ne razbunam, ne despagubim pentru suferinte si martiriu, ne dam legi sa ne imbogatim.

    pentru voi ? parole, parole

  9. Autostrada tip TelDrum, cu borne kilometrice din 800 in 800 de metri. Nu v-ati saturat de atata prosteala?
    Mai puteti duce, popor roman? Va intreb, ca eu ma tot minunez….

  10. Oameni buni de Ce nu pricepeți ca acolo sînt niște amalfabeti de aia este cum este

  11. Ne-ati tot prostit ca ne dorim biserici. Si ne-ati construit la biserici de ar trebui ca cel de sus sa ne iubeasca numai pe noi. Iar Romania nu e altceva decat Iadul acum.
    Bai, vorbesc singur cu Dumnezeu, n-am nevoie sa platesc pe unul sa vorbeasca in locul meu!
    Pe mine altceva ma intereseaza: spitale noi, scoli noi, autostrazi noi, cai ferate noi! Lua-v-ar dracu’sa va ia!
    Ma intreaba americanii despre tara mea, daca trebuie vizitata. Stiti ce le spun? „Nu e idee buna. Poate peste vreo 10 Ani.” Apoi le descriu uratenia ca nu pot minti. Le descriu cum imi bag portofelul in chiloti cand ajung pe Otopeni.

    • Mara…
      Hai, ca p-asta cu portofelu’ ar trebui s-o faci in multe alte tari mai rasarite decat Romania.
      Din punctul asta de vedere nu stam mai rau decat altii; mai rau te face la portofel gasca vesela de la guvernare.
      Sau, poate vrei sa te dai mare cu inzestrarea din chiloti…

    • As vrea eu sa ma dau mare.

  12. Nu am vazut un purtator de vorbe mai idiot ca asta!
    Daca asa sunt si colegii sai in adevăr in veci nu se vor face autostrăzi in Ro!

  13. Fratilor, asta are dreptate ! Nici cai ferate nu ne-am dorit! De aia ne ocupam sa le distrugem si pe ele ! Cand ne ocupam de restul infrastructurii ?

  14. „Romanii nu si doresc autostrazi ”
    NU ZAU ! !
    respectivul personaj: acasa . Si banii (lui si ai altora ca el ) din salarii babane, luati inutil atatia ani sa mearga la un fond de Construit Autostrazi. E putin dar macar e un inceput.

  15. Si iata cum gandesc scursurile pesedisto-comuniste: dorinta unei persoane este vointa intregului stat. Gunoiul asta ne inoculeaza ideea ca un anume individ este statul.

    Hai sictir, politruc gaunos!

  16. Imi place tonul inalt intelectual al comentariilor pe acest subiect. Poate deaceea toata lumea lucreaza cu pseudonim. In loc de discutie pe argumente sunt bune si injuraturile, dupa bunul exemplu al unor cunoscuti lideri de oponie

    • Pe mine nu ma surprinde absolut deloc limbajul si nici tonul. Avand in vedere multii ani de mutilare comunista si cei 30 de ani de indobitocire de dupa, ma mir ca romanii mai exista ca popor…………….

    • Ce-ar fi sa va surprinda pe voi altceva, chiparosilor, si-anume HOTII ORDINARI PSD-ALDE-DRAKNEA, care-n veci nu vor mai pupa butoane-n tara asta, asa sa ne-ajute Dumnezeu!
      Ce postaci scarbosi!

  17. Serbanescule, unde in lumea asta ai auzit tu ca populatia ii de vina ca nu sunt autostrazi si spitale si scoli si tot ceea ce face ca o tara sa functioneze cat mai bine. Olanda-i impanzita de autostrazi. Vrei sa spui ca olandezii le-or sarit in gat guvernantilor ca sa le construiasca? Asta-i ca si cum ai sustine ca intr-o familie parintii nu trebuie sa faca nimic daca copii nu fac greva………………Tu pe ce lume traiesti? Parerea ta ii guvernele is asa o chestie acolo. O parte aferenta crescuta din trupul tarii, fara rol si rost?

    • Ca sa nu mai consumam enrgie intelectuala, stres si toate alea:
      Atata timp cat psd va fi la putere va face orice, dar ORICE, ca sa nu construiasca autostrazi sau oricare alte mijloace care sa ajute poprul roman sa se desprinda de conditia de „dependent”.
      Acum joaca teatrul cu „noi construim autostrazi altii fac circ…” de fapt ASTA este circ.
      Daca nu s-ar fi opus ei cu indarjire, de 30 de ani, s-ar fi construit autostrazi; nu va faceti iluzii, bani se pot sifona discret si din fonduri europene, daca se doreste. Si chiar daca procentul ar fi mai mic, in valoare absoluta poate fi mult mai mare.
      Problema este ca circulatia libera a oamenilor ii face mai independenti, mai informati. Asta intra in contradictie totala cu doctrina psd Partidul care se hraneste din saracirea oamenilor pe care-i hraneste cu iluzii.

  18. Pai daca n-am vrut, de ce s-au mai multe studii de fezabilitate decat în Germania?

  19. #15-15-15#
    Mulți au protestat azi! Poate până la alegeri se mai trezește o parte din adormiții neamului…

  20. ce zicea base, nu le trebuie la romani autostrazi si a fost ministrul transporturilor de mai multe ori. numai sa nu uitam. nu sunt psd