G4Media.ro

PSD vrea să prelungească plafonarea adaosurilor la preţurile alimentelor de bază până…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

PSD vrea să prelungească plafonarea adaosurilor la preţurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024/ Ciolacu: Zilele viitoare venim şi cu un mecanism îmbunătăţit de plafonare a preţurilor la energie şi gaze

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că susţine amendamentul PSD, de luni, care prelungeşte plafonarea adaosurilor la preţurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024. „Zilele viitoare venim şi cu un mecanism îmbunătăţit de plafonare a preţurilor la energie şi gaze, care să ofere un ajutor suplimentar atât populaţiei, cât şi economiei până în 2026”, a mai spus liderul social-democraţilor, transmite News.ro.

„Susţin amendamentul depus astăzi în Parlament de PSD, amendament care prelungeşte plafonarea adaosurilor la preţurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024! Este o măsură absolut justificată până când inflaţia va ajunge sub 5% la finele anului, conform datelor BNR”, a scris Marcel Ciolacu, luni pe Facebook.

„Zilele viitoare venim şi cu un mecanism îmbunătăţit de plafonare a preţurilor la energie şi gaze, care să ofere un ajutor suplimentar atât populaţiei, cât şi economiei până în 2026”, a continuat Ciolacu.

Publicitate electorală

„PSD este singurul partid care vine cu soluţii concrete pentru stabilizarea preţurilor, aceasta fiind cea mai importantă aşteptare a românilor în 2024!”, a conchis şeful Executivului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Atenție! Ați scăpat hățurile. Urmează intrarea în zid. Sau, după caz, prăbușirea în hău.

  2. Plafonarile preturilor duc la penurie. Basic economics. Felicitari pentru masura comunistoida!