G4Media.ro

PSD se delimitează de decizia premierului Nicolae Ciucă legată de prețul carburanților:…

PSD se delimitează de decizia premierului Nicolae Ciucă legată de prețul carburanților: Respectăm decizia premierului, dar credem în continuare că alternativa PSD ar fi fost mai bună

PSD s-a delimitat joi de decizia anunțată de premierul Nicolae Ciucă, care a anunțat compensarea cu 50 de bani a prețului carburanților.

”Respectăm decizia premierului, dar credem în continuare că alternativa PSD ar fi fost mai bună și ar fi condus la rezultate mult mai apropiate de așteptările românilor. În plus, în multe alte țări europene, soluția compensării a funcționat doar câteva săptămâni, după care prețurile au revenit și au ajuns chiar la niveluri mai mari”, arată PSD într-o postare pe Facebook.

Mai mult, PSD anunță că dacă firmele vor crește din nou prețurile peste ceva timp, ”atunci PSD va reveni in Coaliție cu propunerea unui preț maximal sau a limitării adaosului comercial”.

De asemenea, PSD susține că această compensare de 50 de bani anunțată de premierul Ciucă va fi suportată atât de guvern, cât și de companii. Premierul Ciucă nu a făcut referire la companii, spunând doar că jumătate din suma necesară va fi susținută de guvern. (Sursa Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

22 comentarii

 1. Când alegătorului îi place dreapta :)))
  Dreapta, prietena cea mai fidelă a alegătorului român

  • Ăștia habar nu au pe ce lume sunt. Nu ăștia sunt dreapta.

  • Ce dreapta visezi bre ? Asta e stanga curata murdara a la USL . Lasa ca nu toti sunt la fel ! Un partid a propus scaderea tva in multe domenii dar e prea curat ca sa prinda la roman si apucaturile sale

  • Mai terminați dracu și cu propunerile de măsuri neterminate ale userilor! Una nu a fost bună cap-coadă!
   De exp. reducerea TVA fără plafonarea prețului era o prostie, taxe zero la salariul minim – o aberație, etc!

  • purcelusul bazna si porcusorul mangalita.condoleante romania

 2. Incapabili si tupeisti. Dar macar cand psd-ul da jetul cu bolta in PNL, am satisfactia ca-l uda din plin si pe ala inalt si inutil de la Cotroceni :)))))

  • PSD pare ca e la ordinele lui Ciuca, se vede ca e condus de gradati.

   Ciolacu ce grad are?

  • nu au grade nici unii. sunt niste izmanari care intr-o tara civilizata ar avea maxim cariere de maistri in fabrica, presedinti de asociatie de bloc, caporali prin armata, etc.
   Politicienii se gudura pe langa oamenii din servicii, iar astia din urma se folosesc de ei pentru interese proprii.
   Adevaratii acoperiti au profesii civile de top (avocati, medici, manageri, economisti, etc.) si-si servesc tara atunci cand activati/reactivati. Asta inseamna a lucra sub acoperire in servicii.

  • Nu au g.rade nici unii. Sunt niste iz.manari care intr-o tara civ.ilizata ar avea maxim cariere de maistri in fabrica, p.resedinti de asociatie de bloc, ca.porali prin a.rmata, etc.
   P.oliticienii se gudura pe langa oamenii din s.ervicii, iar astia din urma se folosesc de ei pentru interese proprii.
   Adevaratii ac.operiti au profesii civile de top (avocati, medici, manageri, economisti, etc.) si-si servesc tara atunci cand activati/reactivati. Asta inseamna a lucra sub ac.operire in s.ervicii.

 3. este vorba despre respectarea legilor si despre posibilitatile limitate pe care le are guvernul . bramburelile cu tva ul sau cu acizele nu sunt decit prosteli politice . solutia de fata este un paleativ doar . capitalismul are legile lui acolo unde cererea si oferta decide pretul . comunistoizii sunt inca nostalgici dupa mercurial .

  • exact. si mai bine lasau pretul cat e, nu arunci banii aia pe fereastra, bani care oricum nu se simt. nu mai vorbim de ce inseamna informational chestia asta, ca se vor chinui sa isi puna sistemele la punct pt aia 50 de bani.

 4. Astia dau vina unul pe altul, parca traiesc intr-un glob de sticla

 5. Care o fi fost soluția geniala a PSD? Vauchere de 0.5 lei/litru care se ridica de la tătucul primar?

 6. Doi oameni într-o realitate paralelă.

 7. PSD a spus că face coaliție cu PNL și UDMR ca să salveze guvernarea României! Nu se văd pompierii PSD!

 8. mda… coaliția s-a transformat in coialiție

 9. Dacă s-ar delimita pe bune de ceva, ar pleca de la guvernare! Bine, tot vor pleca dar cică nu-i încă momentul ăla bun!

 10. Romania condusa de tractoristi.

 11. Jarla nu pleacă de la măcelărie decât moartă!!!

 12. Nu vati dus la vot ,acum o luati in bot!