G4Media.ro

PSD Prahova: Cu nonşalanţă şi un tupeu incredibil, ţinând cont de statutul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

PSD Prahova: Cu nonşalanţă şi un tupeu incredibil, ţinând cont de statutul de urmărit penal, Iulian Dumitrescu anunţă că doreşte să candideze din nou pentru aceeaşi funcţie despre care procurorii spun că i-a adus beneficii ilegale de milioane de euro

Social-democraţii prahoveni îl acuză pe preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie, de ”lipsă de integritate”, ”minciună şi manipulare”, în urma recentelor ieşiri publice ale lui Dumitrescu, dar şi în contextul în care PNL Prahova a transnis către Biroul Electoral Judeţean documente din care reiese că Iulian Dumitrescu nu a demisionat din funcţia de preşedinte al filialei judeţene a PNL, transmite News.ro.

Filiala PSD Prahova îşi exprimă, luni seară, într-un comunicat de presă,”indignarea faţă de afirmaţiile contradictorii ale domnului Iulian Dumitrescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, din partea PNL”.

”Astăzi (luni – n.r.), la aproape 3 luni de când a garantat şi i-a fost confirmată demisia, Iulian Dumitrescu a avut o ieşire publică în care a negat demisia sa din fruntea PNL Prahova, contrazicând declaraţiile anterioare făcute atât de persoana sa, cât şi pe cele ale preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă. Ba mai mult, cu nonşalanţă şi un tupeu incredibil, ţinând cont de statutul de urmărit penal, Iulian Dumitrescu anunţă că doreşte să candideze din nou pentru aceeaşi funcţie despre care procurorii spun că i-a adus beneficii ilegale de milioane de euro. Asadar, Iulian Dumitrescu doreşte sa i se valideze candidatura, fiind singurul «rămas pe dinafară» în cadrul PNL”, se arată într-un comunicat dat publicităţii luni seară de PSD Prahova.

Reacţia social-democraţilor prahoveni vine după ce Dumitrescu a declarat unui portal online local că nu a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL Prahova.

Declaraţiile au fost făcute în contextul în care PSD a contestat la Biroul Electoral Judeţean Prahova adresele prin care reprezentanţii PNL Prahova au fost desemnaţi în birourile electorale locale, pe motiv că acestea sunt semnate de o persoană fără calitate în partid, iar PNL a transmis Biroului Electoral că preşedintele filialei este în continuare Iulian Dumitrescu.

”Aceste evenimente evidenţiază nu doar lipsa de integritate din partea domnului Dumitrescu, care a recurs la minciună şi manipulare pentru a-şi promova agenda politică, ci şi un real pericol ascuns în spatele unui politician milionar în euro, care se pretinde a fi «preocupat de soarta prahovenilor» care, în 4 ani de mandat, nu l-au văzut niciodată prin satele şi oraşele lor. PSD Prahova condamnă ferm astfel de practici şi îşi reafirmă angajamentul său faţă de transparenţă şi etică în viaţa politică”, precizează PSD Prahova.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Un oraș și un județ infect prin oamenii care le populează!

  • Total gresit dom’ Marcel !
   Anumiti indivizi dintre prahoveni !
   Sta in puterea celorlalti sa curete laturile ajunse vremelnic la conducerea judetului!

 2. Dar Alexe și Chirica cum candidează la Iași?…până la urmă el le-a spus lui Ciucă&Co că dacă cei doi de la Iași pot candida, el de ce să nu candideze…

 3. Acestea sunt „resursele umane” ale tovarasului maciuca.

 4. Deja au sărit potăile una la gâtul alteia… încurcă-i drace!

 5. Liberalii nu pierd nici o ocazie de a arăta ca sunt incapabili, prin actuala conducere, de a face ceva bun și pentru România !