G4Media.ro

PSD pierde încă un parlamentar: Alexandru Andrei, deputat de Giurgiu, anunță că…

PSD pierde încă un parlamentar: Alexandru Andrei, deputat de Giurgiu, anunță că devine independent

Deputatul PSD de Giurgiu, Alexandru Andrei, a anunțat luni pe Facebook că a demisionat din grupul PSD, urmând să activeze ca deputat neafiliat. El a denunțat ca motiv al plecării ”o politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu”.

Alexandru Andrei este deputat la primul mandat, fiind ales la scrutinul din 2016. El provine din organizația Județeană PSD Giurgiu, controlată de baronul social-democrat Niculae Bădălău.

Postarea integrală pe Facebook:

Astăzi, 11 februarie, am anunțat oficial conducerii Camerei Deputaților decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat.

Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.

O politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu…

În aceste condiții, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată și să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Alta ceafa groasa de care n-a auzit nimeni nimic pana acum. Dar vorba aia.. sa fie primit.

  2. Nu ti se pare ceaafa groasa ca-i cam tarziu sa nu mai fi de acord cu „politica”(citeste: hotiile) psd? Intr-un fel,ii dau dreptate hotului sef dragnea,cand ,vorbind de voi,fugarii,va spunea pe nume:SOBOLANI! Cand votai hotiile si manariile psdragnea nu aveai crize de constiinta??! Esti impreuna cu dragnea si toata clica voastra de hoti in acelasi c…t! Crezi ca noi,ROMANII,poporul de care v-ati batut joc atata amar de vreme,vom uita,sau va vom trece cu vederea marlanismul vostru? Poate, doar Dunarea te poate salva:….cu un bolovan de gat!….dar cred ca nici ea nu te vrea!

  3. Da, e doar o tactica prin care PSD sa nu piardă toate voturile oamenilor ce sunt pe cale sa se dezmorțească din somnul în care i-a băgat Dragnea. Vor fi mai mulți astfel de ” dezertori „, care după parlamentare se vor întoarce la ciumati. Un fel de ” bidon” pentru colectat voturi ( tot în contul PSD – ului). Ăștia ar trebui sa fie marcați cum erau odinioară hoții și bolnavii de ciuma.
    CIUMATIIIIIII !!! HUUUOOOOOOOO!!!

  4. Asta s-a prins ca poate obtine o candidatura la eoroparlamentare. Daca il roaga dragnea sa candideze uita imediat de „politica dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu…” Si vor mai fi si altii ,mai ales dintre cei care stiu ca nu vor mai prinde nicio candidatura. Pana la urma dragnea se va sufoca in a promite candidaturi in stanga si dreapta si fraierii, care oricum il pupa pe toate partile, vor ramane fara locuri. Vom mai vedea, mai este putin si incep alegerile de toate felurile. Abia astept sa vad tropetele gen plescoiau sau cum naiba se numeste. Acum candideaza singur. Dupa ce a mancat din plin pe la toate televiziunile acum nu-l mai baga nimeni in seama pe la partid.

  5. Asta nu e unul din aia care erau impreuna cu Badalau la gratar in vara trecuta cand li se canta: ” La la la la la , a venit diaspora, la la la la la, sa ne ….pe ea”?!