G4Media.ro

PSD Constanța îi critică pe liberali pentru că nu au invitat nici…

sursa foto: Info Sud-Est

PSD Constanța îi critică pe liberali pentru că nu au invitat nici un alt partid la ceremonia de dezvelire parțială a Cazinoului din Constanța / Lipsa de onoare a PNL Constanța a devenit parte din ADN-ul lor politic

Liderii PSD Constanța i-au criticat vineri pe liberali pentru că nu au invitat nici un alt partid la ceremonia de dezvelire parțială a Cazinoului din Constanța, deși proiectul a beneficiat de deciziile politice ale acestor partide.

”Lipsa de onoare și verticalitate a actualei administrații publice locale și a reprezentanților PNL Constanța a devenit parte din ADN-ul lor politic. O formă de manifestare a acestei „malformații“ este, fără îndoială, maniera în care își asumă meritele altora! Așa cum s-a întâmplat la inaugurarea fațadei de nord a Cazinoului, eveniment desfășurat în prezența lui Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Putem înțelege că, în lipsa unor realizări proprii, actualul primar și reprezentanții PNL vor să confiște munca de ani de zile a echipei PSD Constanța, dar nu acceptăm ca realitatea să fie denaturată chiar în acest mod”, arată reprezentanții PSD din municipiul Constanța.

Reamintim că, vineri, Cazinoul din Constanța a fost parțial descoperit după ce schelele de pe fațada superioară au fost date jos, în urma finalizării lucrărilor. La eveniment au participat mulți politicieni și reprezentanți ai autorităților locale, toți din partea PNL care a făcut o adevărată desfășurare de forțe. Niciun reprezentant USR sau PSD nu a fost prezent la eveniment. Semnarea contractului de reabilitare a avut loc pe vremea fostului primar PSD Decebal Făgădău și a Guvernului Dăncilă și tot atunci au început și lucrările propriu-zise.

”Domnule primar, domnilor liberali, istoria recentă este evidentă oricât ați încerca să o vopsiți: PSD Constanța, cu sprijinul ministrului Dezvoltării de la acea vreme, Daniel Suciu, a reușit să deblocheze și să semneze contractul pentru execuția lucrărilor la Cazinoul din Constanța! Orice altă relatare referitoare la această problemă este doar o snoavă PNL-istă! Miile de kilometri parcurse de reprezentanții PSD Constanța pe ruta Constanţa-București la comisiile interministeriale, pentru a actualiza indicatorii tehnico-economici și pentru a debloca și demara începerea lucrărilor de execuție, nu au reprezentat vreodată un motiv de laudă a administrației publice locale de la acel moment. Mai mult decât atât, nu am speculat niciodată politic aceste acțiuni. Aveți habar de ce am procedat așa, domnule primar și domnilor liberali? Pur și simplu am considerat că ține de NORMALITATE să ne facem datoria și să ne asigurăm că orașul este guvernat într-un mod responsabil. ANORMAL este ce ați făcut dumneavoastră, neinvitând reprezentanții PSD Constanța la inaugurarea fațadei de nord a Cazinoului! Spre știința actualei administrații publice locale și PNL Constanța: Reabilitarea Cazinoului nu este și nu trebuie să fie un motiv care poate fi speculat politic, în speranța că vor fi păcăliți constănțenii, iar un partid, indiferent cum se numește, va câștiga capital electoral!”, mai arată PSD Constanța.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Tara de k k t. Se duc unii sa inaugureze NIMIC si ceilalti se supara ca nu au fost chemati.
  Si astia sunt preferatii boborului. Natie de i d i o t i.

 2. PSD vorbeste despre „lipsa de onoare a PNL…”??? 😀 😀 😀
  Pai daca aveau onoare, penelistii nu se aliau cu pesedistii dupa ce in campania electorala au promis ca niciodata nu se vor mai alia cu Ciuma Rosie.
  Asa ca onoarea mafiei PNL e la fel cu cea a mafiei PSD: zero!

 3. Dacă mai era Mazăre primar se dărâma până acum cazinoul.

 4. De cand Ciuca numai cu PSD si UDMR umbla ei cu cine mai?

 5. Ăștia au probleme mari cu capul!!!

 6. Pesedistii nu au fost invitati, au fost imortalizati. Dacă vă uitați mai atenți la berbecii de pe acoperișul cazinoului veți afla că au fost puși la înalțime ! S-avem pardon .

 7. Pas să-i pupe pe liberali în cur, iar ambele partide împreună cu haur și udmr să ne pupe pe toți în cur!
  USR să NU ne pupe și asta doar ca să facă spume maro pe la guriță lătrăii sovietici (nu că USR ar fi cu mult mai breji ca restul)! :)))))

 8. Lipsa de onoare la pnl este o problema muuult mai veche, nu-i de azi de ieri. Mai cititi cite ceva din istoria politicii a tarii acestea si veti avea multe surprize in legatura cu pnl. Nu onoarea ii caracterizeaza. Tradarea, da !

 9. Ar fi întins și ei, doi-trei mici în muștar… ca în vremurile bune.