G4Media.ro

PSD Bacău a găsit vinovatul pentru eșecul de la alegeri: primarul din…

PSD Bacău a găsit vinovatul pentru eșecul de la alegeri: primarul din Târgu-Ocna, care nu a asfaltat un drum. Edilul a fost exclus din partid

Ştefan Şilochi, primarul din Tg.-Ocna, cu patru mandate la activ, a fost exclus vineri din PSD Bacău în cadrul Conferinţei extraordinare a organizaţiei judeţene. Primarul din Tg.-Ocna nu a fost invitat la conferinţă şi nimeni nu i-a adus la cunoştinţă hotărârea luată de conducerea social-democraţilor băcăuani.

Motivul oficial de demitere îl constituie neasfaltarea drumului spre Salina Tg.-Ocna, în lungime de 867 de metri, lucru reproşat de preşedintele PSD Bacău, Dragoş Benea, încă din luna aprilie a acestui an. “Credem că mai repede va fi gata centura ocolitoare a Bacăului, decât drumul până la Salină” a spus Benea.

Deputatul Theodora Şotcan a adăugat că “încă pentru alte trei milioane de euro alocate pentru infrastructura şcolara nu s-a facut nicio licitaţie în Tg.-Ocna”.

Prezent în luna mai chiar pe drumul care duce la salină, vicepremierul Daniel Suciu a ameninţat că va trimite Corpul de Control, al Ministerului Dezvoltării – între timp Corpul de Control a fost la primăria din Tg.-Ocna de unde a ridicat documente privind investiţia de pe acest drum.

Ştefan Şilochi a răspuns că “îşi va duce mandatul până la capăt şi că drumul până la salină nu reprezintă decât 10% din totalul stăzilor finanţate prin PNDL 1”. Primarul din Tg.-Ocna nu a spus dacă îşi va alege un alt partid sau dacă va mai dori să candideze.

Foto: Dragoș Benea, președintele PSD Bacău

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Salina… Vaselina

  E bine asa, bine ca s-a gasit vinovatul.
  Sa vezi ce scoruri o sa traga pzd-istii in comuna bacau de acum incolo, dupa ce au facut curatenie in partid si au scapat de toate uscaturile!

  Sau nu? :)))

 2. Sa i se taie capul!?

 3. Daca asfalta drumul nu aveati cu ce mai pacali lumea.

 4. Lingaul asta de Benea o face pe duru’ acum dupa ce obiectu’ limbii i-a plecat la racoare. (nu cred ca sefului priponit i se acorda vizite intime si cu fanii lui neconsolati)

 5. Gasca PSD din Bacau – unul din judetele mari ale tarii si ca suprafata si ca populatie si ca importanta geografica, desi e ignorat de presa si asa-zisi experti ai societatii civild ca nu exista Pro-Tv decat la Galati si Iasi, cum ar venit – e condusa de mai bibe de doua decenii de Dragos Benea, care e unul dintre marii baroni nerecunoscuti si mai spoiti un pic ai PSD. Toate afacerile din judet – de la RAFO la strazi si parcuri industriale din Hemeiusi – trec prin tipul asta!

 6. Să fie tras în țeapă iar țeapa să fie asezată la răscruce de drumuri să vază norodul unde duce neascultarea, și să-i fie învățătură de căpătâi,pe viitor,oricui are aceeași aplecare.Tipic pentru pzd.Găsesc tot timpul un Vasile(las fierbinți) țap ispăsitor.

 7. Păi stai că nu e corect… N-au zis ei că de vină e opoziția cu votul multiplu, cu fraudarea?

 8. Ar fi pentru prima oară când pesedeii nu-i mai acuză de toate relele pe dujmanii boborului: Soros, Johannis, Brucsălu’, Kovesi, agenturili străine, multinaţionalele care nu ne lasă să facem autostrăzi şi statu’ perpendicular.
  Au găsit acarul Păun în prorpia lor ogradă

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.