G4Media.ro

Protestul profesorilor din Suceava, mutat de autorități în boscheți / Li s-a…

Sursa foto: Monitorul de Suceava

Protestul profesorilor din Suceava, mutat de autorități în boscheți / Li s-a interzis accesul în curtea Inspectoratului Școlar și nu au primit autorizație pentru marș

Protestul de vineri al profesorilor și sindicaliștilor din Învățământ a fost mutat de autorități în boscheții din fața Inspectoratului Școlar, anunță Monitorul de Suceava.

Profesorilor greviști li s-a interzis accesul în curtea ISJ, iar pentru marșul stradal pe Calea Unirii, până la Casa Culturii, Poliția nu le-a dat aviz.

„Inspectorul general a considerat ca e normal să stăm în afara instituției numită Inspectoratul Școlar, deși este o instituție publica, nu proprietate privată. Ar fi trebuit să protestam exact în fața Inspectoratului, așa cum se protestează în fața Guvernului, nu în boscheți”, a declarat prof. Gabriel Anastasiu, de la Colegiul „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc, prezent la protestul de vineri.

În urma protestelor și scandărilor de tip „Fără abuzuri!”, Inspectorul general a ridicat bariera și protestatarii au întrat în curte.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...