G4Media.ro

Proiect pentru școli de vară organizate de Google, anul viitor / Tema…

Sursa foto: Unsplash / Mitchell Luo

Proiect pentru școli de vară organizate de Google, anul viitor / Tema va fi inteligența artificială și sunt dedicate studenților din mai multe zone ale țării

Compania Google va organiza mai multe școli de vară, pe tema inteligenței artificiale, în care studenții vor avea ocazia să învețe mai multe despre noile tehnologii anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Timișoara.

Oportunitatea va fi disponibilă, însă, cel mai probabil de anul următor, în condițiile în care acum se pun doar bazele acestei colaborări, spune managerul de programe Grow with Google, Silvia Cărășel.

“Suntem la București, asta pentru că e o reîntoarcere și o primă încercare a activităților pe timp de vară. Se continuă inițiativele colegilor din cadrul Fitbid, care acum e parte din Google, și noi când deschidem înscrierile, le dedicăm studenților din întreaga țară. Începem la București pentru că într-adevăr e mai facil geografic. Motivul pentru care mergem în țară, am fost la Constanța în martie, acum suntem la Timișoara, în toamnă să mergem în Iași, în Cluj e pentru că vrem să ajungem și acolo, să mergem fizic cu genul ăsta de programe. Așa cum facem o școală de vară de o săptămână în București, să facem în Cluj, în Timișoara, în Iași unde considerăm că există interes”, spune Silvia Cărășel.

Reprezentanții companiei multinaționale vor discuta cu conducerile facultăților, pentru a stabili când, dacă și câți studenți ar putea participa la aceste ateliere dar și ce anume ar putea conține ele.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...