G4Media.ro

Proiect pentru desființarea companiei Primăriei Sectorului 5 care conține în denumire inițialele…

Proiect pentru desființarea companiei Primăriei Sectorului 5 care conține în denumire inițialele primarului Daniel Florea, propus Consiliului General al Municipiului București

Consilierul general ALDE Ion Valentin Voicu a inițiat un proiect de hotărâre a Consiliului General al Municipiului București (CGMB) pentru desființarea companiei Primăriei Sectorului 5 care conține în denumire inițialele primarului Daniel Florea, Infrastructură DF5 SA.

G4Media.ro a relatat în exclusivitate că primarul PSD din Sectorul 5, Daniel Florea, a înființat două firme ale primăriei care au în denumire sloganurile sale de campanie, DF5 și FAPTE.

„Am depus astăzi proiectul de Hotărâre privind desființarea Companiei primarului Daniel Florea. Tupeul acestuia este de nedescris, a rezolvat toate problemele locuitorilor din Sectorul 5 înființând o companie a Primăriei ce îi poartă numele: «Infrastructura DF5 S.A». După trei ani de stat degeaba, Daniel Florea, cel mai slab primar din București, cu zero realizări la activ, a înființat o companie de «infrastructură» care, chipurile, s-ar ocupa de străzile din Sectorul 5”, a scris consilierul general ALDE Ion Valentin Voicu pe pagina sa de Facebook.

Acesta susține că înființarea companiei este doar o manevră executată la final de mandat menită să asigure niște sinecuri oamenilor de casă ai primarului.

„Dacă Daniel Florea ar fi vrut să facă ceva pentru cel mai slab dezvoltat sector din București, ar fi început reabilitarea străzilor secundare încă din 2016 prin intermediul structurilor specializate din primărie (ADP, Direcția de investiții). Nu a vrut sau nu a putut, iar acum încearcă să direcționeze banul public destinat investițiilor către clientela sa politică prin înființarea unei companii care, printre altele, are ca obiect de activitate «dezvoltarea și promovarea imobiliară» (?!). Am convingerea că această operațiune dubioasă va fi sancționată la vot de cetățenii Sectorului 5”, adaugă Voicu.

El precizează că, în 30 de ani de la căderea comunismului, niciun primar din România nu și-a permis să își treacă inițialele numelui pe o companie aflată în subordinea Consiliului Local, județean sau al Consiliului General al Municipiului București.

„Îndemn toate grupurile partidelor politice din Consiliul General al Municipiului București să voteze acest proiect pentru a lua sfârșit derapajul primarului Daniel Florea”, încheie consilierul general.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Si câți bani s-au investit pana acum in acest #nimic si care nu vor mai fi recuperati.
    Chiar citim asa la „vraf” tot ce ni se serveste fara sa si intelegem?

  2. Splendida poza. Balerinul Falcutza dezlantuit. Sau „Un parnaias danseaza fals, fals, fals”.
    PSD, viitor de aur are. Dar asezat pe picioare de lut

  3. Premare, mareste impozitele sa adunam jumate de miliard de euro sa platim fratilor Micula, ca ne ia si ce n-avem!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.