G4Media.ro

Proiect pentru accesul la Aeroportul Brașov: Drum de 5 kilometri care să…

Sursa foto: Facebook / Aeroport Brașov

Proiect pentru accesul la Aeroportul Brașov: Drum de 5 kilometri care să facă legătura cu viitoarea autostradă A3 / Șoseaua ar putea fi realizată în patru ani

Autoritățile din Brașov încearcă să găsească soluții pentru a lega diferite zone din jurul orașului cu viitorul aeroport internațional de la Ghimbav, informează Brașov.net.

Reprezentanți ai Direcției Naționale de Drumuri și Poduri Brașov, împreună cu oficiali ai Prefecturii, Consiliului Județean și ai primăriilor Brașov, Codlea și Ghimbav au analizat posibilitatea realizării unei conexiuni rutiere între Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, Ocolitoarea Municipiului Brașov şi viitoarea autostradă A3 Brașov – Făgăraș.

Specialiştii DRDP au identificat posibilitatea realizării unui segment rutier în lungime de 5 kilometri, care să pornească din Ocolitoarea Municipiului Braşov (în zona Centrului CATTIA) şi să se lege de tronsonul Braşov – Făgăraş din Autostrada A3, înainte de intrarea în Codlea, în zona în care se va construi legătura dintre A3 şi DN 1.

Potrivit directorului regional al DRDP Braşov, viitorul drum de legătură va fi proiectat la patru benzi şi ar putea fi realizat în decurs de patru ani. Finanţarea şi implementarea proiectului vor fi asigurate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din cadrul Ministerului Transporturilor.

Sursa foto: Facebook / Aeroport Brașov

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. 5km in 4 ani? Nu e cam optimist? Puteti si in 8..

  2. Si daca torni asfaltul de unul singur cu roaba, lopata si minibuldozer nu cred ca dureaza atata

    • Asa le-a dat diagrama Gantt de la managementul de proiecte. Drumul ala face legatura cu autostrada care e doar pe hartie. Vrei sa se opreasca drumul in camp, la fel ca si autostrada A1 care nu avea podul peste Somes?

  3. Noaptea minții.
    Impotența autorităților.

  4. E prea puțin, măcar 40 de ani sa fie munca de o viata a unui om. Dar sa se descurce singur și sa nu ii dati nici asfalt, sa toarne singur beton.

  5. 4 ani? Prin alte țări se fac 400km în 6 ani și pot veni și cu exemple și surse! Și da, au și munți de spart și dealuri de mutat! Dar nu știu de ce se mai zbat atâta, ca oricum nu o sa mai aibe cine sa circule pe ele! Sa aveți spor dacă tot v-ați propus!

  6. 5 KILOMETRII DE DRUM IN …. 4 ANI ? Hai SIK KRIR !