G4Media.ro

Proiect de lege pentru vaccinarea obligatorie în Austria: 600 de euro amendă…

Proiect de lege pentru vaccinarea obligatorie în Austria: 600 de euro amendă la trei luni și până la 2400 de euro pe an pentru cei nevaccinați

Cine nu este vaccinat împotriva Covid-19 până pe 15 martie va trebui să plătească o amendă de 600 de euro la fiecare trei luni, conform proiectului de lege din Austria privind vaccinarea obligatorie. Legea ar trebui să se aplice tuturor persoanelor care locuiesc în Austria începând cu 1 februarie 2022, transmite Kurier.

Amenda poate ajunge până la 600 de euro și și poate fi aplicată la fiecare trei luni. Astfel, o persoană nevaccinată poate plăti 2.400 de euro pe an.

La fiecare trei luni, persoanele care nu au respectat vaccinarea obligatorie ar trebui să fie informate prin scrisoare că vaccinarea trebuie făcută până la următorul termen limită. Persoanele nevaccinate ar trebui să primească prima scrisoare până pe 15 februarie.

Conform draftului de lege, vaccinarea va fi obligatorie pentru toate persoanele peste 14 ani. Sunt recunoscute vaccinurile de la BioNtech / Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson & Johnson.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

34 comentarii

 1. Nu se dezic, continua un prostia lor.

  • ”Nebunia este să faci exact același lucru iarăși și iarăși și te aștepți la rezultate diferite.” A. Einstein

   Austria?! Țara care câteva zeci de ani în urmă ne-a făcut cel mai mare ”cadou” pe care l-a avut vreodată această lume: un psihopat cu numele de Adolf Hitler (s-a născut la 20 aprilie 1889 într-un oraș ce aparținea de imperiul austro-ungar, în prezent Austria), conducătorului aparatului nazist care a cauzat zeci și zeci de milioane de oameni morți, lagăre de concentrare/gazare, experimente medicale de o cruzime deosebită, etc.

   După terminarea celui de-al doilea război a avut loc tribunalul de la Nurenberg, unde au fost judecați capii aparatului nazist, precum și medicii naziști.

   Ca rezultat al acelui tribunal a fost formulat Codul de la Nurenberg (1947) a cărui scop a fost acela de a-l apăra pe om de practicile medicale naziste. Primul principiu formulat de Codul de la Nurenberg este principiul CONSIMȚĂMÂNTULUI LIBER și ÎN CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ.

   Din 1947 însă au trecut deșa 74 de ani, iar memoria scurtă a oamenilor a început deja să uite ororile trecutului. Nazismul medical (căci despre aceasta este vorba atunci când dai într-o parte Codul de la Nurenberb și Convenția de la Oviedo) a început din nou să pară atractiv pentru unele minți bolnave.

   Bine a spus cel care a spus următoarele:
   ”Istoria ne învață că niciodată nu se învață din istorie!”

 2. Altfel spus cei nevaccinați trebuie să plătească încă odată vaccinurile „gratuite” pentru cei vaccinați !

 3. Ahmed Vieneanu Primaru’ Urbei o propus az’noapte să cotizeze șâ câte-o kană cu hyn hiert !

 4. Bun venit in noua democrație occidentală unde primești amendă daca nu faci plecăciuni in fata guvernului… Interesant e că și în Germania sinuciderea asistată se poate face doar la cei vaccinați sau trecuți prin boală…să aibă imunitate pentru viața viitoare.

 5. Drept contravenţional.
  Interesant de citit despre elementele constitutive ale contravenţiei.

 6. Vaccinarea NU e obligatorie,zic in cor oile obediente.Ba,s-au anulat toate drepturile omului,tot statul de drept,im schimb,vaxxerii,ne fac pe noi sosocari cu Putin,daci liberi,romani verzi…ba,nu mai sunteti lucizi deloc? Chiar nu observato ce se inrampla? Sperati la viata lunga si la libertate?

  • Cum se zice la tyranny enablers în romană?

  • Pai nu era 7000 de euro? Au fost mai „omenoși” și au zis să le mai adauge un „mic” impozit sclavetilor. In rest, asistatu’ Cio e cel mai prost de pe zona.

 7. RUȘINE
  Au ajuns sa considere infracțiune când omul decide asupra trupului sau.
  Vor sa se facă stăpâni dictatori pe trupurile și pe sufletele oamenilor.
  Obligă omul sănătos să-și dea trupul unui vaccin misterios.
  RUȘINE

  • E parte din noul normal unde guvernul are control și asupra corpului tău. Fiindcă în clown world my body my choice se aplică doar pentru avorturi și mutilarea genitală.

 8. Dacă se votează în Germania, se va rostogoli în toată Europa obedientă. Vor rămâne câteva țări care nu vor accepta dictatura, Suedia, posibil Olanda.

  • Care dictatura cap sec? Vrei sa vezi cum arata o dictatura? Da o fuga prin Coreea de nord.

  • @Cio pare ca esti tinerel de dupa ’95, mai ales dupa limbaj. Daca la tine dictatura inseamna numai Coreea de Nord e clar ca habar nu ai de subiect. Sunt masuri comuniste si vor atrage alte masuri si alte masuri pe masura ce indivizi ca tine nu numai ca le accepta dar le si cer cu voce tare.

  • Suedia cade si ea, au reusit sa le bage si acolo certificatu in ciuda faptului ca nu aveau de ce.
   Olanda e de mult cazuta.

   Au fost proteste in amandoua, dar deocamdata nu se schimba nimic.

  • Cio, prostule, la ora actuală prefer să trăiesc in Coreea de Nord decât în insula penală Australia. Nici în Rusia nu e vaccinarea obligatorie ca în occidentul civilizat pe cate îl admiri tu atât de mult.

  • Cio, pro*stule, la ora actuală prefer să trăiesc in Coreea de Nord decât în insula penală Australia. Nici în Rusia nu e vaccinarea obligatorie ca în occidentul civilizat pe care îl admiri tu atât de mult.

  • Cio este un copil din famelie de comunisti bashitzi, care e disperat ca nu poate merge in Grecia la anul, sa faca o poza la singura masa pe care o ia la restaurant, ca sa si impresioneze satenii pe fatzacarte. Si a bookuit deja vacantza la cort, 2 panselutze, sa iasa mai ieftin . El e prima generatzie in pantofi, din tot neamul!

 9. Ai voie sa avortezi ca este corpul tau dar nu ai dreptul sa nu te vaccinezi ,atunci nu mai este corpul tau.Vaccinurile actuale dupa cum s-a demonstrat nu ii protejeaza pe cei din jur (vaccinat te infectezi si transmiti) cel mult ii protejeaza de forme grave pe cel vaccinati (un vaccin egoist) sustine propaganda bigpharma.Deci cine vrea sa fie protejat sa o faca de 1000 de ori iar ceilalti sa fie lasati sa fie demni (nu siluiti).

  • My body my choice este valabil numai pentru ucis bebeluși și mutilarea genitală în occidentul civilizat. Când e vorba de vaccinare drepturile tale se termină unde încep drepturile leftiștilor marxiști legebetiști.

 10. Se duce vestul pe râpă.
  RIP democrație.

 11. Trist ce se întâmplă și foarte trist cum unii au vedere extrem de limitată.

  • Ăia sunt doar lași. E mai ușor să te supui și să dai vina pe alții decât șă accepți realitatea că trăiești în dictatură. Dacă accepți realitatea trebuie să faci ceva.

 12. Trăiască civilizația și democrația occidentală unde oamenii adulți sunt vaccinați cu forța ca și câinii și au nevoie de carduri biometrice de monitorizate să-și poată exercita drepturile și libertățile constituționale cele mai elementare!

 13. Astfel de legi tiranice nici nu sunt constituționale. Și-au băgat pla in ea constituție.

 14. Un rahat de tara si Austria asta,mai bine ar transforma-o intr-un lagar,asa cum au facut aia in Australia si NZ.

 15. Tarile din cauza carora s-a tinut procesul si semnat codul de la Nuremberg sunt primele care il incalca.

 16. In Austria (tara care l-a nascut pe A.H.) corpul tau nu mai este corpul tau.