G4Media.ro

Profesioniștii PSD: Eugen Orlando Teodorovici a impus-o în conducerea a două companii…

Profesioniștii PSD: Eugen Orlando Teodorovici a impus-o în conducerea a două companii strategice pe o arbitră de fotbal, răsfățata tabloidelor

Gabriela Dănănae, cunoscută publicului cu apelativul ”sexy-arbitra”, atribuit de tabloidele pentru care a pozat în trecut, a ajuns în consiliile de administrație ale Companiei de Autostrăzi (CNAIR) și Loteriei Române, potrivit declarațiilor sale de avere. Ea este și consiliera ministrului Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici.

Din CV-ul postat pe site-ul CNAIR, Gabriela Dănănae a eliminat orice referire la calitatea de arbitru, păstrând doar reperele politice: consilier personal al ministrului Finanțelor (din martie 2018), consilier parlamentar la Comisia pentru Mediu din Parlament (2014 – 2018), expert parlamentar la Comisia pentru buget din Senat (2010 – 2014). Ea arată și că este doctorand al Universității de Apărare Carol I.

DA Gabriela Dananae  Data de naștere și absolvirea Facultății de Sociologie și Asistență Socială (Universitatea București) apar atât în CV-ul postat pe site-ul CNAIR, cât și în interviul acordat site-ului oficial al Federației Române de Fotbal.

Din declarațiile ei de avere recente lipsește orice referire la activitatea din arbitraj. Singura referire este într-o declarație de avere din 2013, care arată că în anul 2012 a încasat de la Comisia Centrală a Arbitrilor suma de 9.290 de lei pentru activitatea de arbitru.

Dănănae are zero expertiză legată de administrarea infrastructurii (obiectivul CNAIR) și de aspectele financiare (Loteria Română).

În schimb, ea a făcut deliciu tabloidelor pentru care a pozat de-a lungul timpului ca ”sexy arbitra”. Ea a cochetat și cu modelingul, după cum arăta într-o declarație pentru Libertatea. ”Bineînţeles, am fost sfătuită de un om din domeniu, care a crezut în calităţile mele şi mi-a transmis credinţa în reuşită. Am cochetat cu modelingul, am prezentat ştiri sportive, dar prezentul şi viitorul meu se leagă strict de arbitraj. E ceea ce mă defineşte şi mă împlineşte. Pasiunea este într-adevăr mai puternică decât profesia. Cred că misoginismul nu îşi are loc în acest domeniu, dar la unele meciuri au fost spectatori care mi-au recomandat să merg să prezint moda”, a spus Dănănae.

Click scria în 2012 despre ”sexy Dănănae” că se conduce în viață după un citat din Cicero: „Abilităţile naturale fără educaţie au dus la glorie mult mai des decât educaţia fără abilităţi înnăscute”.

Surse foto: Federația Română de Fotbal și Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. a pozat „in trecut”, zici..e am vazut poze in chiloti, nu in trecut..

 2. Dănănae, Daea …
  Doamne ce nume , ce capacități !

 3. Pesedeul vrea să ne distrugă încrederea în femei. Promovează doar femei ,,zero” Femeile ar trebui să iasă primele la protest împotriva pesedeului !!

  Noroc cu Codruța !

  • Corect. Cu gândul la Veorica, să nu uităm de Florica. Florica Bagdasar, prima femeie ministru din istoria României. Drept, într-un guvern rău famat, dar absolventă de Harvard. Rușine celor care se ascund în spatele feminismului pentru a promova non valori. Sunteti niște misogini incurabili.

  • pzdelele promoveaza ce stiu ei mai bine. Femeile profesioniste ar trebui sa se ralieze impotriva scarbelor, sa apara in presa cu declaratii. Deja nu mai e vorba despre feminism sau misoginism, ci despre promovarea non-valorilor in functii inalte/cheie. Le convine sau nu, dar faptul ca astfel de femei au fost numite/impuse nu face decat sa discrediteze valoarea femeilor cu adevarat profesioniste (ex: varza de prim-ministru, pitipoanca asta din articol, trotineta aia din Craiova, fripturista jandarmilor etc). Reciproca e valabila, in cazul barbatilor. De fapt, e o jignire la adresa tuturor romanilor intelectuali, corecti, profesionisti. Punct.

 4. Eminențele cenușii ale pesede își arată adevărata valoare. Încă o dovadă a profesionalismului. Felicitări. Se poate, deci, mai bine decât Veorica. Make a foto, again.
  PS: un jucător de fotbal, pesedist, găsim pentru ministerul finanțelor?

  • Nu știu sigur dacă e jucător de fotbal, dar suntem acoperiți și aici: duomnul Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului. Profesor de sport, joacă fotbal de la 12 ani, la un moment dat cerea timp să studieze pachetul de legi al lui Hammurabi, rămas din guvernarea trecută…
   Iar mai recent, a mai făcut o gafă mare:
   „Cine e doamna Pescaru?”
   „Doamna din stânga dumneavostră, cu care, teoretic, ați făcut împreună bugetul…”

   Prost, prost, dar și fudul!

 5. Pai si Orlando pe cine sa pirleasca si el , ca pe gratis probabil il trimit toate la plimbare. Un batrin intelept spunea , cu cit esti mai urit si mai prost , cu atit trebuie sa platesti mai mult pentru fufe …
  Asa si cu Orlando , ca sa rezolve i-au trebuit doua CA-uri.
  Dar eu zic ca treburile merg foarte bine la cit de imbecili sunt alegatorii PSD , urmatorul pas este sa-si puna numai pozele prin CA-urile astea si sa le vina doar banii prin posta. Ca si doamna Gabriela cit sa stea la servici aiurea…
  Eu mi-as dori s-o vad pe Nicoleta Luciu ( cu tot respectul…) ministrul invatamintului, dar sa fie obligata sa vina goala la minister. Macar ne bucuram si noi la conferintele de presa .

 6. Totusi Cicero nu cred ca vorbea de abilitatile pe care le are duduia. Cu siguranta este foarte talentata si asta nu e ceva rau. Rau este ca niste dobitoci pun o multime de „talente” in posturi de conducere doar pentru faptul ca nu vor sa le plateasca din propriul buzunar ci din buzunarul contribuabilului. Ceea ce inseamna ca nu ma simt deloc bine stiind ca platesc din buzunarul meu fufele politicienilor.

 7. prima gaura utila in administrarea cnair!

 8. Numai comentarii răutăcioase, păcat
  „Zero expertiză legată de administrarea infrastructurii (obiectivul CNAIR)” – Dar v-ați gândit că Oglando a numit-o în C.A. ca să se ocupe de partea de trotuare?
  „Zero expertiză legată de … aspectele financiare (Loteria Română)”. A terminat ea sociologia? Scrie că „da” în articol. Păi în cazul ăsta nu este ea în măsură să consoleze mulțimea de perdanți la Loterie? Asta unu la mână, că ea are la mână cel puțin doi. Nu va aduce ea în agențiile Loto toți admiratorii de pe stadioane? Ăsta-i marketingu’ bă!

 9. „…la unele meciuri au fost spectatori care mi-au recomandat să merg să prezint moda”, a spus Dănănae.

  Mă rog, cred că ideea era să pleci de pe teren, nu mureau ăia de grija ta, să te facă „modeală”…
  Dar na, atâta poți, atâta înțelegi. Problema e că „înțelegi” (vorba vine) pe banii noștri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.