Producția Tesla Cybertruck a fost amânată până în 2022

Cybertruck Tesla Sursa foto: Tesla.com

Producția Cybertruck a Tesla, prima camionetă electrică a producătorului auto, a fost amânată până în 2022, conform paginii de comandă de pe site-ul companiei, scrie The Verge.

În secțiunea „de plată astăzi” din pagina de comandă a Cybertruck se poate citi acum textul „veți putea finaliza configurația pe măsură ce producția se apropie în 2022”.

Întârzierea nu este o surpriză uriașă pentru cei care urmăresc îndeaproape știrile despre Cybertruck. Când CEO-ul Tesla, Elon Musk, a dezvăluit camioneta electrică în 2019, planul prevedea ca primele mașini să iasă de pe linia de asamblare la sfârșitul anului 2021. În ianuarie, însă, în timpul unei conferințe de prezentare a rezultatelor Tesla, Musk a spus că vor exista „câteva livrări de Cybertruck către sfârșitul acestui an, dar mă aștept ca producția de masă să fie în 2022”.

Luna trecută, în timpul unei noi prezentări de rezultate financiare, Lars Moravy, vicepreședintele Tesla, a spus că Cybertruck se afla „într-o etapă în care am terminat ingineria de bază a arhitecturii vehiculului”, adăugând că se „vom trece în fazele beta ale Cybertruck mai târziu în acest an”.

Așa că chiar din acel moment părea puțin probabil ca Cybertruck să fie livrat în 2021. Acum, pagina de comandă a Tesla a confirmat acest lucru.

Sursa foto: Tesla.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *