G4Media.ro

Producătorul de film de la Hollywood, Harvey Weinstein, a fost găsit vinovat…

Producătorul de film de la Hollywood, Harvey Weinstein, a fost găsit vinovat pentru viol și alte agresiuni sexuale/ Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow l-au acuzat de avansuri sexuale

Producătorul de film Harvey Weinstein a fost găsit vinovat, luni, pentru viol și alte agresiuni sexuale, informează Fox News. Jurații, șapte bărbați și cinci femei, au căzut de acord asupra a doua din cele cinci acuzații care i-au fost aduse lui Weinstein, însă acuzatul și-a susținut în continuare declarațiile conform cărora actele sexuale s-au consumat de comun acord cu partenerele.

Weinstein a fost trimis în judecată pentru cinci capete de acuzare, la care a pledat nevinovat, printre care un viol comis asupra unei femei în 2013 şi o agresiune sexuală asupra altei femei în 2006. Cu alte zeci de femei care îl acuză de abuzuri sexuale, Harvey Weinstein a încearcat să încheie un acord financiar.

Zeci de mărturii făcute în instanţă l-au prezentat pe Harvey Weinstein ca pe un manipulator, care promitea actriţelor cu care colabora diverse oportunităţi profesionale în schimbul unor favoruri sexuale.

Mai multe actriţe celebre, precum Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow, au afirmat că Harvey Weinstein, co-creator al studiourilor Miramax, apoi al The Weinstein Company, le-a făcut avansuri sexuale, rămase însă fără succes.

Multe dintre actriţele care i-au refuzat avansurile afirmă că fostul magnat hollywoodian ar fi încercat apoi să le saboteze carierele artistice.

„În 2003, Gwyneth Paltrow a primit 10 milioane de dolari pentru filmul ‘View from the Top””, a subliniat Harvey Weinstein, prezentându-se încă o dată drept un artizan al reechilibrării salariale dintre femeile şi bărbaţii de la Hollywood.

„Era actriţa cel mai bine plătită din întreaga cinematografie independentă (în afara marilor studiouri). Mai bine plătită decât toţi bărbaţii”, a adăugat el.

sursa foto: Facebook

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Asa repede? Fara „e dosar politic”, fara „e nevinovat pana nu se judeca al t-spelea recurs”?

  2. Mi se pare mie sau seamana cu Dinca?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.