G4Media.ro

Procuror din Craiova, acuzat că a luat bani și bijuterii care erau…

Procuror din Craiova, acuzat că a luat bani și bijuterii care erau puse sub sechestru în dosarele pe care le investiga / Ar fi sustras și un inel depus ca mijloc de probă de un martor

Un procuror din Craiova a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi pentru sustragerea sau distrugerea de înscrisuri. El este acuzat că şi-a îndeplinit necorespunzător atribuţiile în cazul a şapte dosare penale pe care le instrumenta. Procurorul este acuzat că a sustras bani şi bunuri care erau puse sub sechestru.

Procurorii din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Cristea Adrian Flavius, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Acesta este acuzat de abuz în serviciu şi sustragerea sau distrugerea de înscrisuri.

 • ”Inculpatul, în calitate de procuror de caz la DIICOT – ST Craiova, cu ocazia instrumentării unui număr de 7 dosare şi-ar fi îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu prevăzute de Codul de procedură penală, prin aceasta cauzând o pagubă persoanelor din patrimoniul cărora au fost ridicate sume de bani şi bijuterii, precum şi o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale acestor persoane şi ale DIICOT, pentru a obţine pentru sine un folos necuvenit, constând în sumele şi obiectele de podoabă care nu s-au mai regăsit ca mijloace materiale de probă, bunuri ori sume asupra cărora s-ar fi aplicat măsuri asigurătorii în contextul urmăririi penale efectuate şi în însuşirea unui inel depus ca mijloc de probă de către un martor”, a transmis, joi, Parchetul General.

Sursa citată a mai precizat că inculpatul ar fi sustras şi distrus o filă a unui proces-verbal de percheziţie domiciliară, în care se precizează că în camera persoanei cercetate a fost găsită suma de 2.700 lei, iar asupra acesteia suma de 1.600 euro, sume de bani care s-au ridicat în vederea cercetărilor.

Sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Lup ajuns paznic la oi.

 2. POPORUL ROMAN ASTEAPTA CRESTEREA PENSIEI MINIME DE 800 DE LEI LA 1000LEI.

  BANII SA FIE LUATI DE LA PENSIILE FE 19.000 LEI ALE JUDECATORILOR SI PROCURORILOR.
  PENSII PE CONTRIBUȚIE.

 3. Spuneti pe nume – A FURAT.sa stie toata lumea

  • Procurorul n-a furat când a luat giuvaerurile ! A facut un mic abuz in serviciu ! Alta incadrare, frate !

 4. PENSII SPECIALE

 5. Individul trebuie scos pe viata din sistemul bugetar .
  Restul e can can .

 6. Nu s-a putut abtine, onorata instanta, lucrurile stralucitoare il hipnotizeaza.

 7. Cum măi băieți ,nu erau procurorii dumnezei și nimeni nu trebuia să se atingă de ei că atacă independența justiției .Măi orbilor foarte mulți procurori sunt interlopi după vorbă după.port .Numai fraierii spălați pe creiere cred altceva .Păi un procuror care are limbajul lui Portocală nu este interlop ?

 8. pai si ce sa ia altceva? a fost unu, a incercat cu niste tone de tabla…nici asa nu a fost bine? da ce sa ia oamenii astia, savarine?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.