G4Media.ro

Pro România l-a transferat de la PSD pe primarul din Giurgiu

Pro România l-a transferat de la PSD pe primarul din Giurgiu

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat pentru G4Media.ro că la viitoarele alegeri locale va candida din partea Pro România. ”Cât timp PSD Giurgiu va fi controlat de Niculae Bădălău și Marius Mina, eu nu mă regăsesc”, a spus Barbu pentru G4Media.ro.

Edilul a spus că e o decizie pe care a luat-o cu mai mult timp în urmă și în legătură cu care a informat conducerea PSD.

Primar în Giurgiu de două mandate, Nicolae Barbu a mai declarat că a sperat ca noua conducere a PSD să facă schimbări la șefia organizației județene. ”Speram că partidul va face schimbări, dar au rămas tot Bădălău și Mina. Nu pot gira asta. La vremuri noi, tot ei. Eu nu mă regăsesc în această formulă.”

El a mai spus că i-a invitat pe toți membrii PSD din Giurgiu să se alăture Pro România.

Foto: Nicolae Barbu / Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

 1. Lesina babele

 2. Mare câștig!! Giurgiu e o adevărată pepiniera de valori!

  • Poza arata „calitatea” votantilor: mamaiele cu batice-n cap, votantii de 30 de ani ai PSD, analfabetii de Giugiu, aia care l-au facut OM la Curtea de Conturi pe Badalau, plus o Avere uriasa!!!
   PSD are viitor, astia sunt votantii si la Vaslui, Botosani, Teleorman, Calarasi, Ialomita, Mehedinti, Botosani, Neamt, Vrancea…

 3. De fapt el vrea schimbarea garniturii de baroni. Altii la rand!

 4. Dar de ce nu zisesi toate astea, bre, cand erai in PSD Giurgiu-Badalau??!!
  Acu’, sinceri sa fim, ce mi-e PSD-Badalau, ce mi-e PRO-Romania a lui Ponta, format din FOSTI PSDisti momiti de Ponta la un moment dat, PSDisti carora le-a fost BINE cu Badalau pana acum, altfel ar fi plecat, nu?!
  I-auziti Scrisoarea Primarului de Giurgiu(judetul Giurgiu alaturi de Vaslui, Botosani, Teleorman, Dolj, Ialomita, Calarasi, Mehedinti, Vrancea, Neamt etc sunt celebrele judete votante ale ciumei rosii, tinute in saracie lucie de baroni ca Badalau, Dragnea, Buzatu, Ionel Arsene, Oprisan.) in care spune:
  „Primarul din Giurgiu, Nicolae Barbu, a transmis o Scrisoare către cetățeni prin care îi anunță că s-a ”lepădat” de PSD și de Niculae Bădălău. De asemenea, acesta anunță că va candida pentru un nou mandat din partea Pro România, partid condus de Victor Ponta.
  “Eu m-am lepădat de mult de acest TANDEM TOXIC pentru oraș și astept sprijinul dumneavoastră pentru a-i face uitați în municipiu și a-l elibera de această alianță NOCIVA(…) Voi candida pentru un nou mandat de primar din partea PRO ROMANIA și a singurei persoane care a sprijinit și ajutat concret municipiul Giurgiu, respectiv VICTOR PONTA…” scrie Nicolae Barbu, informează Opiniagiurgiu.
  „Tandemul toxic” e format din liderii PSD Giurgiu: Niculae Badalau si Marian Mina!
  Sa nu credeti ca primarul de Giurgiu NU a vorbit elogios depsre Badalau cand a fost ALES ca Primar la Giurgiu!
  E celebra marca PSDista: Primari analfabeti, slugi ale unor baroni pasageri prin tinuturile alea uitate de lume…
  Nicolae Badalau ala trimis la Curtea de Conturi cu salariu de 500 Euro/Luna, NET!
  Reţeta succesului lui Badalau: a schimbat Legea pentru el .
  Niculae Bădălău nu ar fi putut ajunge vicepreşedinte al Curţii de Conturi dacă, în urmă cu 3 ani, nu ar fi modificatLlegea numai şi numai în interesul său.
  În 2017, baronul de Giurgiu pusese ochii pe funcţia de preşedinte al Curţii de Conturi, după pensionarea lui Nicolae Văcăroiu.
  Însă nu-l ajutau studiile. Articolul 47 din Legea de funcţionare a Curţii de Conturi (94/1992) impunea la acel moment 3 criterii pentru ocuparea posturilor de preşedinte sau vicepreşedinte: „studii superioare economice sau juridice, vechime de minimum 10 ani în specialitatea studiilor absolvite şi pregătire profesională temeinică“.
  Cum Nicolae Bădălău e de profesie inginer, n-ar fi putut ajunge şef al Curţii de Conturi.
  Ce face un parlamentar PSD când legea nu-i dă voie să ocupe un post călduţ la stat? Modifică legea, astfel încât să poată obţine sinecura dorită.
  Prin urmare, Bădălău a depus personal un amendament la lege, astfel încât a mai adăugat o profesie la condiţiile de studii: „economice, juridice sau inginereşti”.
  El fiind inginer.
  Amendamentul cu dedicaţie a fost adoptat cu majoritate de voturi, căci PSD deţinea controlul în Parlament.
  Aşadar, legea care-l oprea pe Bădălău să ajungă preşedintele Curţii de Conturi a fost modificată chiar de Bădălău pentru Bădălău.
  În 2017, Liviu Dragnea, pe atunci preşedinte al PSD, a vrut să evite un nou scandal şi s-a opus ca Niculae Bădălău, omul său de încredre în acea vreme, să ajungă preşedintele Curţii de Conturi.
  Mutarea a eşuat, dar legea a rămas modificată în sensul dorit de baronul de Giurgiu.
  Astfel,3 Ani mai târziu, inginerul Niculae Bădălău profită din plin de Legea pe care a schimbat-o pentru sine în 2017 şi obţine un post de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, unde va încasa lunar 5.000 de euro.