G4Media.ro

Prinţul Harry va publica un volum de memorii „întru totul sincer” despre…

sursa foto: Facebook/ Prince Harry, Duke of Sussex

Prinţul Harry va publica un volum de memorii „întru totul sincer” despre „omul care am devenit”

Prinţul Harry, duce de Sussex, a semnat un acord pentru a-şi publica memoriile, a anunţat luni Penguin Random House, informează NBC, preluat de News.ro.

Editura a descris volumul ca „expunere definitorie a experienţelor, aventurilor, pierderilor şi lecţiilor de viaţă care au ajutat la formarea lui”.

Prinţul Harry a caracterizat volumul ca fiind scris din perspectiva „omului care am devenit”, şi nu din cea a titlului regal pe care l-a primit la naştere.

„Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, la propriu şi la figurat, şi sper ca, prin relatarea poveştii mele – suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile pe care le-am învăţat -, să pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem”, a spus ducele.

Cartea de memorii vine într-o perioadă în care prinţul Harry vorbeşte tot mai deschis despre viaţa sa privată.

El şi soţia, Meghan Markle, au renunţat la rolurile de membri ai familiei regale anul trecut şi au lucrat de atunci la mai multe proiecte.

Harry şi Meghan s-au mutat în California, unde au fondat Archewell, fundaţie caritabilă, au semnat un acord cu Netflix şi au creat, împreună cu Oprah Winfrey, un serial pentru Apple TV+ centrat pe sănătatea mintală.

El a explicat în comunicatul de luni că este încântat să împărtăşească ceea ce a învăţat pe parcursul vieţii şi a promis că autobiografia va fi „o relatare la prima mână, exactă şi întru totul sinceră, a vieţii mele”.

sursa foto: Facebook/ Prince Harry

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Ce sissy boy e și ăsta :)))

  2. Narcisism pe față, de parcă ne pasă că scrie despre el. Îl costă mult otreapa, are nevoie de bani.

  3. Baiatasul asta nu a lasat deoparte privilegiile sale. Daca era smecher pe cat afirma pornea de jos. Este usor sa ai un palat si slujitori in SUA din banii familiei.

  4. Prefer sa citesc o carte pentru copii decat minciunile acestui rasfatat care vrea si mai multi bani.