G4Media.ro

Prinţul Harry şi Meghan deplâng hărţuirea din partea mass-media, într-un documentar difuzat…

sursa foto: Facebook/ Prince Harry, Duke of Sussex

Prinţul Harry şi Meghan deplâng hărţuirea din partea mass-media, într-un documentar difuzat de Netflix / Meghan: Adevărul este că, indiferent cât am încercat, indiferent cât de bună am fost, indiferent ce am făcut, ei tot aveau să găsească o cale să mă distrugă

La aproape trei ani de la ruptura lor neaşteptată de casa regală britanică, prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, deplâng, într-un documentar difuzat joi pe Netflix, hărţuirea din partea tabloidelor britanice, pe care le acuză că au persecutat-o pe ducesa de Sussex la fel cum au făcut cu prinţesa Diana, relatează Reuters şi AFP, transmite Agerpres.

La trei luni după urcarea pe tron a regelui Charles al III-lea, documentarul „Harry şi Meghan” aduce în prim plan o criză în care monarhia britanică este acuzată că nu a acceptat-o niciodată pe actriţa americană, metisă şi divorţată, dar şi de rasism.

În primele episoade ale mult aşteptatului serial difuzat de Netflix, Harry, care a renunţat la îndatoririle sale regale în urmă cu doi ani, declară că a acceptat faptul că există oameni care sunt în total dezacord cu decizia pe care a luat-o.

Harry afirmă că este de datoria lui să expună „exploatarea şi mita” din mass-media, afirmând că membrii familiei regale britanice considerau hărţuirea soţiei sale Meghan ca fiind un „ritual de trecere”.

Cu toate acestea, nu există însă dezvăluiri majore despre familia regală britanică în primele trei episoade ale documentarului. În schimb, acestea se concentrează pe tratamentul cuplului din partea mass-media.

„Adevărul este că, indiferent cât am încercat, indiferent cât de bună am fost, indiferent ce am făcut, ei tot aveau să găsească o cale să mă distrugă”, a afirmat la rândul său Meghan.

În documentar, Harry face o comparaţie între tratamentul şi intruziunea mediatică intense suferite de Meghan cu cele la care a fost supusă mama sa, prinţesa Diana. Aceasta din urmă a murit într-un accident rutier în 1997, la Paris, în timp ce maşina în care se afla mergea cu viteză pentru a scăpa de paparazzi.

Speculaţiile despre documentar au ţinut prima pagină a ziarelor din Marea Britanie în ultima săptămână, cea mai mare parte având o conotaţie negativă la adresa cuplului. Ziarele tabloide i-au acuzat că fac milioane de dolari de pe urma statutului lor regal în timp ce îşi atacă familia într-un „act de război”.

„Documentarul va fi clar o parodie grotescă. Poate fi adevărul lor, dar cu siguranţă nu este unul recunoscut de milioane de oameni din această ţară”, a scris tabloidul Daily Mail, într-un editorial publicat înainte de lansarea documentarului.

Harry a declarat că era îngrozit de faptul că soţia lui era hărţuită de mass-media şi s-a referit la „durerea şi suferinţa femeilor care intră prin căsătorie în cadrul acestei instituţii”.

„Accept că vor exista oameni din întreaga lume care nu vor fi în mod fundamental de acord cu ceea ce am făcut şi cum am făcut, dar ştiam că trebuie să fac tot ce pot pentru a-mi proteja familia, mai ales după ce s-a întâmplat cu mama mea”, a mai spus el.

Nici Palatul Buckingham, nici biroul Kensington Palace al prinţului William nu au dorit să facă declaraţii înaintea de lansarea documentarului, care survine la o săptămână după un scandal de rasism în care a fost implicată naşa lui William, în vârstă de 83 de ani, în urma căruia aceasta a renunţat la rolul ei onorific de ajutor regal.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

11 comentarii

 1. Scandalul vinde bine, la fel cum faceti si voi, daca ziceati de bine nu mai iesea nici un documentar.

 2. Nu m-as mira ca tocmai fratele sa fie in spatele denigrarilor, are o fata de om fals

 3. ….moare de grija altora

 4. Un prost și o oportunistă, cuplul perfect.

 5. Mai du-te pe pustii Megană cu nătărăul tău cu tot. Pe zi ce trece devii tot mai antipatică.

 6. Antipatici sunt toți trântorii regali, iar ele se cred topmodele la parada modei.

 7. Tanti Megān și nenea heri, să-ți plângi de milă că nu-ți conduci tu personal rolzroisu ci șoferul pe care nu tu îl plătești, să fii servită zilnic cu mâncare aleasă nu făcută de voi, să mergi în excursii pe unde alții doar visează și ghici ce, tot pe banii altora iar mai apoi să spui că vai dar ce de paparații în jurul meu, fă magán să zici la fel și când nenea heri te v-a lăsa, vă veți despărți, că nah ce să vezi, bănii se termină și vor ieși la iveală chestiile alea adevărate

 8. Mai bine vă faceți actori amândoi la marele Netflix, să câștigați și voi un ban cinstit, nu pe intrigi și bârfe.

 9. Radu Duda este mai print. Prins Pol este si mai print.

  • Ha, ha, ha, alte hahalere…